ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ελευθερία, Μαρία Νεφέλη, Σώτια, Χριστίνα είχαν το απόλυτο 20

Τι δήλωσαν για την επιτυχία τους

Πάρια Ευσταθίου

Συγκίνηση, περηφάνια και χαρά είναι μόνο μερικά από τα συναισθήματα που κατακλύζουν τις αριστούχες των Παγκύπριων Εξετάσεων, που κατάφεραν να εξασφαλίσουν βαθμό πρόσβασης 20.

Το συστηματικό διάβασμα, το πρόγραμμα και η σκληρή δουλειά ήταν τα κλειδιά της επιτυχίας των μαθητών που κατάφεραν να πρωτεύσουν.

Οι τέσσερις πρωτεύσασες μίλησαν για την επιτυχία τους. 

Η Μαρία Νεφέλη Λεύκιου κατάφερε να εξασφαλίσει θέση στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών και Επιστήμης και Μηχανικής Υλικών του Πανεπιστημίου Κύπρου. Όπως μας είπε, δεν περίμενε αυτό το αποτέλεσμα. «Δεν περίμενα να πάρω 20. Ήξερα ότι τα πήγα καλά αλλά δεν περίμενα να είμαι ανάμεσα στους πρωτεύσαντες. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα, νιώθω συγκίνηση και χαρά που κατάφερα να επιτύχω τους στόχους μου.»

Όπως μας είπε μάλιστα, η ίδια δεν στερήθηκε κάτι καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς. «Ασχολούμαι και με τον αθλητισμό, και φέτος με τις Παγκύπριες κατάφερα να συνδυάσω και τα δύο.»

«Νιώθω πολύ ικανοποιημένη, οι κόποι μου ανταμείφθηκαν και η συγκίνηση είναι μεγάλη. Δεν περίμενα να είμαι στους πρωτεύσαντες,» δήλωσε η Χριστίνα Ρούσου που εξασφάλισε μια θέση στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Έκπληξη ένιωσε και η Σώτια Παπαπέτρου που εξασφάλισε θέση στο τμήμα Οικονομικών του Πανεπιστημίου Κύπρου. «Δεν περίμενα αυτό το αποτέλεσμα. Νιώθω τεράστια χαρά, ενθουσιασμό και ικανοποίηση που οι κόποι μου ανταμείφθηκαν. Το κλειδί, είναι το συστηματικό διάβασμα από την αρχή της χρονιάς και η αφοσίωση στο στόχο σου. Έπρεπε να θυσιάσω κάποια πράγματα γιατί ήταν μια απαιτητική χρονιά και δεν είχα τον ελεύθερο χρόνο που θα ήθελα, στο τέλος τα κατάφερα.»

«Ήξερα ότι θα εξασφάλιζα μια θέση στο Πανεπιστήμιο Κύπρου αλλά δεν περίμενα την πρωτιά, μας είπε η Ελευθερία Χριστοδούλου που πέτυχε στη σχολή Αρχιτεκτονικής. Είμαι χαρούμενη, γιατί οι κόποι αυτής της χρονιάς έχουν αποδώσει. Δεν στερήθηκα κάτι, το κλειδί της επιτυχίας είναι να έχεις ένα σταθερό πρόγραμμα και να είσαι επιμελής.»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση