ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ετοιμάζουν διαμαρτυρία για τα μέτρα στο ΤΕΠΑΚ

Διαμαρτυρία δίπλα από την βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Αντίδραση κατά του υγειονομικού πρωτόκολλου και των αποφάσεων της Συγκλήτου για την διεξαγωγή μαθητών στο ΤΕΠΑΚ, ετοιμάζουν οι φοιτητές με διαμαρτυρία δίπλα από την βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου.

Συγκεκριμένα, η ΑΦΚ Νίκη καλεί τους φοιτητές την Τετάρτη στις 10:00, την ίδια ώρα της συνεδρίας της Συγκλήτου για να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους προς τις αποφάσεις της ηγεσίας του ΤΕΠΑΚ.

Υπενθυμίζεται ότι, οι αποφάσεις της Συγκλήτου απαιτούν όπως όλα τα μαθήματα θα διδάσκονται από διδακτικό προσωπικό που κατέχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και ότι φυσική παρουσία στα μαθήματα θα έχουν μόνο εμβολιασμένοι φοιτητές ή όσοι κατέχουν πιστοποιητικό νόσησης. Για τους ανεμβολίαστους φοιτητές τα μαθήματά θα είναι εξ αποστάσεως.

Οι φοιτητικές παρατάξεις, αντέδρασαν μέσω ανακοινώσεων στην απόφαση του Πανεπιστημίου, ενώ προηγήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Υγείας, εκεί όπου συναντήθηκαν με τον Υπουργό, Μιχάλη Χατζηπαντέλα, ζητώντας τη διασφάλιση της επιστροφής περισσότερων φοιτητών με φυσική παρουσία στις αίθουσες διδασκαλίας.

Απαντώντας σε ερώτηση εάν μπορεί να παρέμβει η κυβέρνηση στην απόφαση του ΤΕΠΑΚ, ο κ. Χατζηπαντέλας απάντησε αρνητικά, αφού όπως εξήγησε το ΤΕΠΑΚ είναι ένας αυτόνομος οργανισμός και δεν μπορεί το Υπουργείο Υγείας να παρέμβει στις δικές του αποφάσεις.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση