ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 01:08
 

Νέα προγράμματα σπουδών στο Alexander College

Όλα τα προγράμματα σπουδών ακολουθούν την πολιτική του ιδρύματος

Δελτίο Τύπου

Για σχεδόν τρεις ολόκληρες δεκαετίες, το Alexander College προσφέρει υψηλά επίπεδα ποιοτικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, παρέχοντας στους αποφοίτους του όλα τα απαραίτητα εφόδια για μια επιτυχημένη επαγγελματική καριέρα, καθώς και πολυάριθμες ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης.

Με σύγχρονες εγκαταστάσεις σε Λάρνακα και Πάφο, εξειδικευμένα εργαστήρια και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, και με άριστα καταρτισμένους και έμπειρους καθηγητές, οι οποίοι θεωρούνται καταξιωμένοι επαγγελματίες στην αγορά εργασίας, το Alexander College παραμένει πιστό στη φιλοσοφία του για διασφάλιση της υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης.

Αναβαθμίζοντας τους προϋπάρχοντες κλάδους σπουδών και εισάγοντας νέους, καινοτόμους κλάδους, όπως η Πληροφορική και ο Σχεδιασμός Παιγνιδιών, το Alexander College βρίσκεται σε μια νέα τροχιά ανάπτυξης. Όλα τα προγράμματα σπουδών ακολουθούν την πολιτική του ιδρύματος, συνεχίζοντας τις πετυχημένες συνεργασίες με βρετανικά πανεπιστήμια και προσφέροντας πτυχία τριετούς φοίτησης καθώς και μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών πλήρως αναγνωρισμένα σε Κύπρο και εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα που προσφέρονται, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ιδρύματος https://alexander.ac.cy/ ή επικοινωνήστε στο 24532373. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Νέα καταγγελία της Κύπρου στον ΟΗΕ για τις τουρκικές παραβιάσεις

«Η "ιερή αγελάδα" Αντρέας Μαυρογιάννης υποθέτω δεν έστειλε αυτός την επιστολή ως Μόνιμος Αντιπρόσωπος ...»
Ένας Πολίτης  |  10:49

Η συμμορία των μετρίων

«Αμελήσατε να συμπεριλάβετε στην λίστα τον Υπουργό Εξωτερικών, ο οποίος μας πλασάρει τις συνεχείς αποτυχίες ...»
Rikkos  |  12:27

Πέθανε ο φωτογράφος του Κινέζου «Tank Man»

«Χαιρετισμούς στον σουλτάνο της Τουρκίας!!!»
ΑΚΑ  |  10:06

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση

X