ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Οι δάσκαλοι λένε «ναι» στα μέτρα

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας μεταξύ των μελών της ΠΟΕΔ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, 15 Ιανουαρίου η διαδικασία ψηφοφορίας μεταξύ των μελών της ΠΟΕΔ, με την πλειοψηφία των δασκάλων να δίνει την έγκρισή της για τη λήψη νέων δυναμικών μέτρων, με στόχο τη διασφάλιση συνθηκών ασφάλειας και υγείας, καθώς επίσης και την ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο, 15 Ιανουαρίου, η Παγκύπρια Γενική Συνέλευση της ΠΟΕΔ με επιτυχία, λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτή έγινε κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, λόγω της έξαρσης της πανδημίας.

Παρόλες τις αντικειμενικές δυσκολίες, η συμμετοχή των συναδέλφων ήταν ικανοποιητική και αντιπροσωπευτική της βούλησής τους. Με σεβασμό στα πρωτόκολλα ασφάλειας και υγείας, αλλά και στις δημοκρατικές διαδικασίες, τα μέλη της ΠΟΕΔ προσήλθαν στις κάλπες και έδωσαν με τεράστια πλειοψηφία την εξουσιοδότηση στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΔ, για λήψη δυναμικών μέτρων, σε περίπτωση που αυτό κριθεί απόλυτα αναγκαίο, με στόχο να αποτραπεί ο οποιοσδήποτε ατεκμηρίωτος διαχωρισμός μεταξύ Ειδικής, Προδημοτικής και Δημοτικής Εκπαίδευσης, να διεκδικηθεί η διασφάλιση συνθηκών ασφάλειας και υγείας στις σχολικές μας μονάδες και να απαιτηθεί η εύρυθμη και ομαλή λειτουργία τους.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους συναδέλφους και συναδέλφισσες για τη σημερινή τους παρουσία στα επαρχιακά εκλογικά κέντρα και για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν για άλλη μια φορά στην Οργάνωση. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι οι συνάδελφοι, με ποσοστό 96.46%, εξουσιοδότησαν το Δ.Σ. της Οργάνωσης να διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τις προσπάθειες που γίνονται για διαχείριση της κατάστασης και να πάρει τα όποια μέτρα κριθούν στην πορεία απαραίτητα.

Η Οργάνωση τονίζει ότι θα αξιοποιήσει με υπευθυνότητα την εξουσιοδότηση των συναδέλφων, με στόχο τη διασφάλιση συνθηκών ασφάλειας και υγείας αλλά και την ομαλή λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση