ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ολοκληρώθηκαν τα εργαστηριακά μαθήματα και οι τελικές εξετάσεις του INTERCOLLEGE

Η μετάβαση του INTERCOLLEGE στην εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση έγινε ομαλά και με απόλυτη επιτυχία.

Δελτίο Τύπου

Με επιτυχία και κάτω από ειδικά μέτρα ασφάλειας και υγείας, ολοκληρώθηκαν τα εργαστηριακά μαθήματα και οι τελικές εξετάσεις των φοιτητών του INTERCOLLEGE για το Εαρινό Εξάμηνο 2020.

Τον Μάρτιο 2020, με τον ερχομό στην Κύπρο της παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού και τις αποφάσεις για εφαρμογή των σχετικών μέτρων πρόληψης από την κυβέρνηση, το INTERCOLLEGE όπως και άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα του τόπου, προχώρησε άμεσα στην υιοθέτηση της ηλεκτρονικής εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης σε όλα του τα προγράμματα. Χρησιμοποιήθηκαν τελευταίας τεχνολογίας συστήματα μάθησης στα πλαίσια των οδηγιών του αρμόδιου Υπουργείου και του Φορέα ΔΙΠΑΕ.
Η μετάβαση του INTERCOLLEGE στην εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση έγινε ομαλά και με απόλυτη επιτυχία.

Την 1η Ιουνίου 2020 οι φοιτητές μας επέστρεψαν στο Κολλέγιο υπό συγκεκριμένες συνθήκες και κάτω από ειδικά μέτρα ασφάλειας και υγείας, για την ολοκλήρωση των εργαστηριακών τους μαθημάτων και την διεξαγωγή των τελικών τους εξετάσεων.
Το αποτέλεσμα: Οι φοιτητές των προγραμμάτων μας έχουν ολοκληρώσει το εαρινό εξάμηνο 2020 με επιτυχία, εκπληρώνοντας όλους τους μαθησιακούς τους στόχους.

Εάν κριθεί αναγκαίο στη νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2020-2021, το INTERCOLLEGE είναι έτοιμο να προσφέρει στους σπουδαστές του την δυνατότητα να ξεκινήσουν τις σπουδές τους με ασφάλεια από το σπίτι ενώ τα εργαστηριακά μαθήματα θα μπορούν να παραδοθούν και πάλι σε ολιγάριθμα τμήματα και υπό συγκεκριμένες συνθήκες ασφάλειας και υγείας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μεθόδους εξ’ αποστάσεως παράδοσης των προγραμμάτων μας μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Κολλεγίου μας καθώς και στο κανάλι του INTERCOLLEGE στο YouTube. Παράλληλα μπορείτε να παρακολουθήσετε παραδείγματα μαθημάτων και εξετάσεων μέσω της μεθόδου ηλεκτρονικής εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης καθώς και του τρόπου με τον οποίο πραγματοποιήθηκε η επιστροφή των φοιτητών στο Κολλέγιο μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

#PoliticsBlog Η πόρτα του φρενοκομείου και η ορθάνοιχτη πόρτα του ΔΗΚΟ

«Η Ελλάδα έχει τα στρατιωτικά μέσα να αντιπαρατεθεί με την Τουρκία. Εμείς; Η μήπως θα στείλουν οι Γάλλοι ...»
Leon  |  11:15

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση