ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:08
 

Open Day Πανεπιστημίου UCLan Cyprus με 50% Έκπτωση

Τα Open Days σου δίνουν την ευκαιρία να μάθεις περισσότερα σχετικά με τις ευκαιρίες και τα πλεονεκτήματα επιλέγοντας το Πανεπιστήμιο

Δελτίο Τύπου

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus σε προσκαλεί σε Open Day (Μέρα Γνωριμίας), την Τρίτη 19 Ιουνίου 2018, από τις 5 μέχρι τις 8 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στη Λάρνακα.

Τα Open Days σου δίνουν την ευκαιρία να μάθεις περισσότερα σχετικά με τις ευκαιρίες και τα πλεονεκτήματα επιλέγοντας το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus για τις σπουδές σου, καθώς και να εξερευνήσεις από κοντά τις βραβευμένες εγκαταστάσεις του Βρετανικού Πανεπιστημίου της Κύπρου.

Επίσης, ανακάλυψε τις κατευθύνσεις που αντιστοιχούν στην προσωπικότητά σου με το Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού ΗΟGAN.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Open Day, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν την εγγραφή τους σε οποιοδήποτε προπτυχιακό πρόγραμμα για τη νέα Ακαδημαϊκή χρονιά Οκτωβρίου 2018* με 50% έκπτωση στην προκαταβολή τους.

Το έμπειρο και διακεκριμένο Ακαδημαϊκό προσωπικό και οι Λειτουργοί του Πανεπιστημίου, θα είναι στη διάθεση σου, για να σου δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία ζητήσεις, η οποία σχετίζεται με τη φοίτηση στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, όπως προγράμματα σπουδών, εντατικά μαθήματα Αγγλικών, θέματα επαγγελματικής σταδιοδρομίας και διαμονής στις ολοκαίνουργιες φοιτητικές εστίες του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus.

Τέλος, στο χώρο θα βρίσκονται και φοιτητές του Πανεπιστημίου, οι οποίοι θα μπορούν να σου δώσουν μια αληθινή αίσθηση της φοιτητικής ζωής στη Λάρνακα.

Σε περιμένουμε την Τρίτη, 19 Ιουνίου από τις 5 μέχρι τις 8 το απόγευμα. Περισσότερες πληροφορίες στο admissions@uclancyprus.ac.cy ή στο τηλέφωνο 24 69 40 00.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Ένα βήμα πριν το χάος στην Παιδεία

«Εκαλομάθαν οι δάσκαλοι και οι καθηγητές.»
Ελένη Αγαθοκλέους  |  01:05

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

« Είσαι επιχειρηματίας ή γυναίκα; Είσαι σε οποιοδήποτε οικονομικό χάος ή χρειάζεσαι χρήματα για να ξεκινήσεις ...»
3% προσφορά δανείου αιτηθείτε τώρα  |  20:38

Δίωρη αποχή από του μαθητές για τα τετράμηνα

«ΠΩΣ ΕΙΔΑΝ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΗ ΠΑΡΑΠΑΙΔΕΙΑ ΟΙ ΜΑΜΟΥΧΑΛΟΙ ΤΗΣ ΠΣΕΜ ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ...»
ΜΑΡΙΑ  |  10:58

Θέμα μηνών η έλευση 5G στην Κύπρο

«Θα μπορούσε κάποιος να μας εξηγήσει γιατί το Βέλγιο ανέβαλε την εισαγωγή αυτής της τεχνολογίας (5G) ...»
Andreas Malis  |  10:14

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση

X