ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 07:02
 

Οργανωμένοι γονείς: Να μην ανησυχούν οι μαθητές για το δοκίμιο Χημείας

Η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Γονέων ζήτησε όπως ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προς όφελος των υποψηφίων

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Γονέων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης, με ανακοίνωσή της, καλεί τους μαθητές να μην ανησυχούν για το θέμα που αφορά το εξεταστικό δοκίμιο της Χημείας στις Παγκύπριες Εξετάσεις.

Σημειώνει πως έπειτα από σωρεία παραπόνων από μαθητές και γονείς, σχετικά με προβλήματα τα οποία εντοπίστηκαν στο εξεταστικό δοκίμιο της Χημείας, και τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, επικοινώνησε άμεσα με τον Υπουργό Παιδείας και την Υπηρεσία Εξετάσεων και ζήτησε άμεση διερεύνηση του θέματος και διακρίβωση αν όντως υπήρξε πρόβλημα με το γραπτό δοκίμιο.

Παράλληλα, ζητήσαμε όπως ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προς όφελος των υποψηφίων, προσθέτει, αναφέροντας πως  βρισκόταν σε διαρκή επαφή με την αρμόδια αρχή, ούτως ώστε το θέμα να τύχει της κατάλληλης διερεύνησης και να ληφθεί η καλύτερη απόφαση για το καλό όλων όσων παρακάθισαν στην γραπτή εξέταση.

"Στην ανακοίνωση της η Υπηρεσία Εξετάσεων αναφέρει ότι δεν υπάρχει λάθος στο γραπτό δοκίμιο της Χημείας και διαβεβαιώνουν ότι έχουν δοθεί οδηγίες και έχουν μπει ασφαλιστικές δικλείδες από τους βαθμολογητές ώστε η βαθμολόγηση να είναι υπέρ των μαθητών/τριών", επισημαίνει η Συνομοσπονδία, και καλεί τους μαθητές να μην ανησυχούν και να συνεχίσουν με ηρεμία το υπόλοιπο της εξεταστικής τους δοκιμασίας  η οποία φτάνει στο τέλος της αύριο.
 
"Σας διαβεβαιώνουμε ότι η Συνομοσπονδία από την έναρξη των Παγκυπρίων Εξετάσεων παρακολούθησε με προσοχή κάθε γραπτή εξέταση και βρίσκεται σε συνεχή επαφή με μαθητές/μαθήτριες, εκπαιδευτικούς και την Αρμόδια Αρχή,  ούτως ώστε να είναι σε θέση να αντιδράσει άμεσα σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορούσε να παρουσιαστεί. Για εμάς το μόνο που έχει σημασία είναι η διασφάλιση του αδιάβλητου των Παγκυπρίων Εξετάσεων και το συμφέρον των μαθητών/μαθητριών", καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Περιμένοντας την kolotoumba του Μπόρις Τζόνσον

«Κύριε Τζόνσον μπήκατε στην ΕΕ με στόχο τη διάλυσή της, τώρα σας παρακολουθούμε να αυτοδιαλύεστε. Ειλικρινά ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  16:10

Προεδρική ανησυχία για τις καταχρήσεις του ΓεΣΥ

«Εχω κάνει εισήγηση στο ευρωπαικό κοινοβούλιο να συγχρηματοδοτήσει το γενικο σχέδιο υγείας γιατι το ...»
Marios  |  15:18

Brexit: Εγκρίθηκε η συμφωνία, απορρίφθηκε το χρονοδιάγραμμα

«Τι άκουσα μόλις τώρα; Πάει κι αυτή η απειλή;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  21:48

Brexit: Εγκρίθηκε η συμφωνία, απορρίφθηκε το χρονοδιάγραμμα

«Ευτυχώς που ο Οκτώβρης δεν είναι λειψός και προσφέρει 31 μέρες, Βούρα κ Τσόνσον»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  21:42

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση

X