ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Προκήρυξη τριών υποτροφιών εις μνήμη Μιχάλη Φρειδερίκου

Αφορούν το ακαδημαϊκό έτος 2022-23

Δελτίο Τύπου

Το Πανεπιστήμιο Frederick και το Frederick Institute of Technology προκηρύσσουν τις υποτροφίες εις μνήμη του Ιδρυτή τους, Μιχάλη Φρειδερίκου (1937-2020). Πρόκειται για τρεις (3) πλήρεις υποτροφίες διδάκτρων με δυνατότητα ανανέωσής τους για όλη τη διάρκεια φοίτησης.

Οι υποτροφίες εις μνήμη του Μιχάλη Φρειδερίκου, που πρόσφερε ευκαιρίες σε χιλιάδες νέους και νέες να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους κατά τη διάρκεια της πολύχρονης πορείας του, προκηρύχθηκαν για πρώτη φορά πριν δύο χρόνια και έκτοτε απονέμονται κάθε χρόνο με στόχο να καταστούν θεσμός και να αποτελέσουν συνέχεια του πολύπλευρου κοινωφελούς του έργου.

Οι υποτροφίες θα παραχωρηθούν με βάση οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια, καθώς και τις ακαδημαϊκές επιδόσεις των ενδιαφερομένων. Η προκήρυξη των υποτροφιών, με λεπτομερή ανάλυση των κριτηρίων και προϋποθέσεων, είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Frederick, στον σύνδεσμο frederick.ac.cy.

Για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 θα παραχωρηθούν οι ακόλουθες υποτροφίες:

Πανεπιστήμιο Frederick

• Δύο (2) πλήρεις υποτροφίες διδάκτρων για νεοεισερχόμενους/ες προπτυχιακούς/ές φοιτητές/φοιτήτριες κατά το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, με δυνατότητα ανανέωσης για όλη τη διάρκεια της φοίτησης.

Frederick Institute of Technology (FIT)
• Μία (1) πλήρης υποτροφία διδάκτρων για νεοεισερχόμενο/η φοιτητή/φοιτήτρια κατά το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 με δυνατότητα ανανέωσης για όλη τη διάρκεια της φοίτησης.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να συμπληρώσουν ειδικό έντυπο αίτησης και να το υποβάλουν ηλεκτρονικά στο mfscholarships@frederick.ac.cy μέχρι τη Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Εισδοχής μέσω email: mfscholarships@frederick.ac.cy  ή στα τηλέφωνα 22394394 (Λευκωσία), 25730975 (Λεμεσός).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση