ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Προστατεύω το Μέλλον μου, Επιλέγω Βρετανικό Πανεπιστήμιο, Μένω Κύπρο

Ξεκίνησε ή συνέχισε τις σπουδές σου στο University of Central Lancashire (UCLan) - Cyprus Branch Campus -

Δελτίο Τύπου

Τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού COVID-19 έχουν αναθεωρήσει τον προγραμματισμό μας, έχουν αλλάξει τα πλάνα μας και τον τρόπο που θα αντιμετωπίζουμε πλέον την καθημερινότητα μας.

-Σε προβληματίζει πως θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις τις σπουδές σου και να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου, αποκτώντας Βρετανικό Πτυχίο παγκόσμιας αναγνώρισης, μένοντας Κύπρο;

Τη λύση, σου την προσφέρει το μόνο Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου.

Ξεκίνησε ή συνέχισε τις σπουδές σου στο University of Central Lancashire (UCLan) - Cyprus Branch Campus - ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα Πανεπιστήμια της Αγγλίας, γίνε μέλος μιας φοιτητικής κοινότητας 35,000 φοιτητών από 150 και πλέον χώρες, και πέτυχε το όνειρό σου να γίνεις απόφοιτος Βρετανικού Πανεπιστημίου, σε ένα περιβάλλον με περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά, μακριά από τόσες αβεβαιότητες και πιθανές άλλες απρόβλεπτες δυσκολίες.

Εξοικονόμησε τις αποταμιεύσεις σου χωρίς το ρίσκο των επιπτώσεων του BREXIT, αλλά και χωρίς έκπτωση στην ποιότητα της Ακαδημαϊκής σου εκπαίδευσης, σπουδάζοντας στο μόνο Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου, αποκτώντας πραγματικό Βρετανικό πτυχίο.

Το Πανεπιστήμιo UCLan είναι το μόνο Πανεπιστήμιο στην Κύπρο στο οποίο μπορείς να κάνεις εγγραφή μέσω UCAS. Είναι διπλά αξιολογημένο και εγκεκριμένο, και από τις Αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου και ταυτόχρονα από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης της Κύπρου. Αυτό σημαίνει ότι το πτυχίο σου είναι πλήρως αναγνωρισμένο στην Αγγλία, στην Κύπρο, στην Ευρώπη και Διεθνώς για αυτό και δεν χρειάζεται αναγνώριση από ΚΥΣΑΤΣ (όπως κολλέγια που προσφέρουν σπουδές μέσω τύπου franchise).

Το Πανεπιστήμιο απολαμβάνει διεθνείς μοναδικές διακρίσεις από το British Psychology Society (BPS), το British Computing Society (BCS), το SAS Joint Certificate in Business Intelligence and Data Mining, καθώς και πρωτοποριακή συνεργασία με το σώμα του Παγκόσμιου Φορέα για Επαγγελματίες Λογιστές ACCA (Association of Chartered Certified Accountants). Επίσης το πτυχίο Νομικής του Πανεπιστημίου UCLan στην Κύπρο, είναι το μοναδικό πτυχίο Νομικής στην Κυπρό με διπλή αναγνώριση και από τις Νομική Ρυθμιστική Αρχή και Συμβούλιο Αγγλίας και Ουαλίας (Solicitors Regulation Authority and Bar Standards Board of England and Wales) και από το Νομικό Συμβούλιο Κύπρου.

Το Πανεπιστήμιο UCLan παρουσιάζει τις νέες διαδικτυακές συνεδρίες πληροφοριών Online Information Sessions, με στόχο την άμεση face to face επικοινωνία με το Τμήμα Εισδοχής και Ακαδημαϊκό προσωπικό, από την άνεση του σπιτιού σας. Εξερεύνησε το Cyprus Campus του UCLan και μάθε τα πάντα για τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα του νέου κύκλου σπουδών Οκτωβρίου 2020. Κράτησε τη θέση σου πατώντας εδώ.

 

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ιδρύει Ινστιτούτο για τη Δημόσια Ασφάλεια, την Ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο  και την Εθνική Ασφάλεια

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ιδρύει Ινστιτούτο για τη Δημόσια Ασφάλεια, την Ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο και την Εθνική Ασφάλεια

Το Ινστιτούτο προσφέρει διαθεματική επαγγελματική κατάρτιση σε σχετικούς τομείς, υπό το πρίσμα της «Συγκλίνουσας Ασφάλειας» ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΠΑΙΔΕΙΑ
X