ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σε δημόσια απολογία καλούν την ΟΕΛΜΕΚ οι οργανωμένοι γονείς

Αφορμή οι χθεσινές τοποθετήσεις του κ.Νικολαΐδη

Newsroom K

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης, και του Αντιπροέδρου της ΟΕΛΜΕΚ Παντελή Νικολαΐδη. Με αφορμή τον χθεσινό τηλεοπτικό διαπληκτισμό μεταξύ του κ.Νικολαίδη και του τον Πρόεδρο της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης κ.Κυριάκο Νικηφόρου, η Οργάνωση των Γονέων, εξέδωσε σήμερα καυστική ανακοίνωση, με την καλεί την ΟΕΛΜΕΚ να απολογηθεί.

Συγκεκριμένα, ο κ. Νικολαΐδης στα πλαίσια δηλώσεων του σε τηλεοπτική εκπομπή χαρακτήρισε τους γονείς ως «άσχετους» να κρίνουν και να αξιολογήσουν τις επιδόσεις των μαθητών, μιας και για αυτό απαιτείται κατά τον ίδιο επιστημονική και ακαδημαϊκή κατάρτιση. Χαρακτηρισμό τον οποίο δεν ανακάλεσε τόσο μετά από υπόδειξη του παρουσιαστή, όσο και του κ. Νικηφόρου.
Ως εκ τούτου, με σημερινή της ανακοίνωση η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης, κατηγορεί ευθέως τον κ. Νικολαΐδη για εμπάθεια προς τους γονείς, και καλεί την ΟΕΛΜΕΚ να προβεί σε δημόσια απολογία για τη στάση του αντιπροέδρου της.

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση:

Κατά τη χθεσινή μεσημβρινή εκπομπή του OMEGA TV γίναμε όλοι μάρτυρες μίας αχαρακτήριστης και προσβλητικής συμπεριφοράς εκ μέρους του αντιπροέδρου της ΟΕΛΜΕΚ κ. Παντελή Νικολαΐδη προς τον Πρόεδρο της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης και Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Μ.Ε. Λεμεσού, κ. Κυριάκο Νικηφόρου.

Ο κ. Νικολαΐδης προσπάθησε για μια ακόμη φορά, να προσβάλει και να μειώσει τους Οργανωμένους Γονείς θεωρώντας εαυτόν ως τον μοναδικό ειδήμονα στα εκπαιδευτικά θέματα. Μετά τα συμβάντα του περασμένου καλοκαιριού, όπου ο κος Νικολαΐδης με δηλώσεις και συμπεριφορές άφησε πολλές φορές την ΟΕΛΜΕΚ εκτεθειμένη, πιστεύαμε ότι κατάλαβε επιτέλους τον ρόλο των Οργανωμένων Γονιών και ότι σέβεται το έργο που επιτελούν. Δυστυχώς όμως σήμερα ο κος Νικολαΐδης μας διέψευσε πανηγυρικά. Απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι κανέναν δεν σέβεται, κανέναν δεν υπολογίζει. Ούτε άτομα, ούτε θεσμούς. Με ύφος υπεροπτικό και προτάσσοντας τα πτυχία και μεταπτυχιακά του, θεωρεί ότι μπορεί να προσβάλει και να μειώσει όποιον έχει απέναντι του που διαφωνεί μαζί του. Ως εκπαιδευτικός θα έπρεπε όμως να ξέρει ότι δεν είναι τα πτυχία που κάνουν τον άνθρωπο.

Ως Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης Λεμεσού, εκφράζουμε την αγανάκτηση και τον θυμό μας για τη συμπεριφορά του Αντιπροέδρου της ΟΕΛΜΕΚ. Τον κατηγορούμε για εμπάθεια έναντι των Οργανωμένων Γονιών Μέσης Εκπαίδευσης και του προέδρου της Συνομοσπονδίας (και προέδρου της Ομοσπονδίας Μ.Ε. Λεμεσού), κου Νικηφόρου.

Ζητούμε από την ΟΕΛΜΕΚ να προβεί σε δημόσια απολογία για τη συμπεριφορά του αντιπροέδρου της και να θέσει τον κ. Νικολαΐδη προ των ευθυνών του, αφού η συμπεριφορά του εκθέτει την ίδια την Οργάνωση αλλά και όλον τον εκπαιδευτικό κόσμο.

Οτιδήποτε λιγότερο από μία δημόσια απολογία από τον κ. Νικολαΐδη και την ΟΕΛΜΕΚ δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό.

 

ΣΧΟΛΙΑ

O nikolaides den plironi to danio tou ke trexi emas tous sinadelfous tou i trapeza. Gia na katalavete me pion exete na kanete

Andreas
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ιδρύει Ινστιτούτο για τη Δημόσια Ασφάλεια, την Ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο  και την Εθνική Ασφάλεια

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ιδρύει Ινστιτούτο για τη Δημόσια Ασφάλεια, την Ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο και την Εθνική Ασφάλεια

Το Ινστιτούτο προσφέρει διαθεματική επαγγελματική κατάρτιση σε σχετικούς τομείς, υπό το πρίσμα της «Συγκλίνουσας Ασφάλειας» ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΠΑΙΔΕΙΑ
X