ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:07
 

Συνάντηση εκπαιδευτικών οργανώσεων για τα θέματα της Παιδείας

Θα συζητηθούν η παραβατικότητα και η ΟΑΠ, οι διεθνείς εξετάσεις και το συνταξιοδοτικό

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, συναντώνται το πρωί της Δευτέρας, στην ΠΟΕΔ, οι εκπαιδευτικές οργανώσεις ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ και ΟΛΤΕΚ για να εξετάσουν κοινά θέματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Κώστας Χατζησάββας. Απαντώντας σε ερώτηση του ΚΥΠΕ, ο κ. Χατζησάββας είπε ότι ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν είναι το θέμα της παραβατικότητας και της ΟΑΠ, των διεθνών εξετάσεων (GCE ή άλλες ισοδύναμες εξετάσεις), το συνταξιοδοτικό και άλλα ζητήματα.

Στο μεταξύ, το πρωί της Δευτέρας (26/08) συνήλθε η Γραμματεία της ΟΕΛΜΕΚ η οποία εξέτασε διάφορα θέματα, ενώ αύριο θα συνέλθει το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο της οργάνωσης. Όπως είπε ο κ. Χατζησάββας, στο Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΛΜΕΚ, το οποίο αναμένεται να συνέλθει γύρω στις 09:30 την Τρίτη, θα υπάρξει ενημέρωση για το τι συνέβη το τελευταίο ενάμιση μήνα από το προηγούμενο Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο.

Θα υπάρξει ενημέρωση για το τι συνέβη το τελευταίο ενάμιση μήνα από το προηγούμενο Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΛΜΕΚ

Το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο, συνέχισε, θα το απασχολήσουν και οι νέοι Κανονισμοί λειτουργίας των σχολείων, η πρόταση του Υπουργείου Παιδείας για το Νέο Σχέδιο Αξιολόγησης του Εκπαιδευτικού και του εκπαιδευτικού έργου, η νέα νομοθεσία που ψηφίστηκε για την αξιολόγηση του μαθητή και διάφορα άλλα θέματα. Ερωτηθείς για το θέμα των τετραμήνων, ο κ. Χατζησάββας ανέφερε ότι θα αξιολογηθεί η νέα νομοθεσία όπως ψηφίστηκε και αναλόγως θα αποφασίσουν.

«Υπάρχουν κάποια διαφορετικά αποτελέσματα που δεν υπήρχαν στην προηγούμενη νομοθεσία του 2017. Ενσωματώθηκαν κάποιοι κανονισμοί. Υπάρχουν κάποιες αλλαγές που υπάρχουν διαφορές. Άρα, θα το αξιολογήσει το Κεντρικό και θα το δούμε πως προχωρούμε πάρα κάτω», κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Χρειάζεστε βοήθεια 2% για επιχειρηματικές επενδύσεις, αγοράστε αυτοκίνητο και πληρώστε ιατρικούς λογαριασμούς ...»
selsumat@gmail.com  |  11:53

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«προσφέρουμε βοήθεια δανείου 2% για να κάνουμε επιχειρηματικές συναλλαγές, να αγοράζουμε αυτοκίνητα και ...»
matto  |  11:52

ΠΣΕΜ: Δημοψήφισμα για ολοήμερη αποχή με αφορμή τις εξετάσεις ανά τετράμηνο

« 7 ΑΠΟ ΤΑ 10 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΣΕΜ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΜΕ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ...»
ΜΑΡΙΚΑ  |  11:40

Best Value για επαγγελματίες

«Βάλθηκαν να μας ……… τρελάνουν ;;; «Το μυστήριο του Αγιασμού (????) τέλεσε ο ………» Ο Αγιασμός που τελείται ...»
YIANNOULIS  |  11:07

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση

X