ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 14:29
 

Τηλεφωνική επιβεβαίωση για εγγραφή σε σχολεία

Στόχος του Υπουργείου είναι να διασφαλιστεί η ορθή στελέχωση και λειτουργία των σχολείων για τη σχολική χρονιά 2020-2021

Newsroom K

Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιάζουσες συνθήκες της παρούσας σχολικής χρονιάς, οι οποίες έχουν δημιουργηθεί λόγω του νέου κορωνοϊού και των μέτρων που εξ ανάγκης έχουν ληφθεί, πληροφορούνται οι γονείς/κηδεμόνες παιδιών Δημοτικής Εκπαίδευσης ότι η επιβεβαίωση των εγγραφών στα Δημόσια Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία, για τη σχολική χρονιά 2020-2021, θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας που θα έχουν τα σχολεία μαζί τους.

Συγκεκριμένα:
• Μέχρι το τέλος Μαρτίου 2020: Τα σχολεία θα ενημερώσουν, τηλεφωνικώς, τους γονείς/κηδεμόνες για τις περιπτώσεις παιδιών που εγκρίθηκε ή απορρίφθηκε η αίτησή τους για αναστολή φοίτησης στο Δημοτικό Σχολείο και για τις περιπτώσεις παιδιών που θα παραμείνουν στην ίδια τάξη.
• Μέχρι τις 15 Απριλίου 2020: Τα Επαρχιακά Γραφεία Παιδείας θα ενημερώσουν τους γονείς/κηδεμόνες, τηλεφωνικώς και γραπτώς, αναφορικά με το αίτημά τους για μετεγγραφή του παιδιού τους. Ακολούθως, τα σχολεία θα επικοινωνήσουν, τηλεφωνικώς, με όλους τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών τους, με στόχο να επιβεβαιωθεί η εγγραφή των παιδιών στο συγκεκριμένο σχολείο.

Σε ό,τι αφορά στην επιβεβαίωση εγγραφών για τα Προαιρετικά Ολοήμερα Σχολεία, αυτή θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο 2020, με βάση οδηγίες σχετικής εγκυκλίου που θα αναρτηθεί πριν από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Στόχος του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας είναι, μέσα από την τηλεφωνική επιβεβαίωση των εγγραφών, να διασφαλιστεί η ορθή στελέχωση και λειτουργία των σχολείων για τη σχολική χρονιά 2020-2021.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Το restart του Νίκαρου και ο ηγέτης της κρίσης 

«ναι αλλά... το δικηγορικο πάντα είναι προτεραιότητα.... και εγώ τα πηρα στο κρανίο όταν έγινε το κούρεμα ...»
κρανίο  |  14:04

#PoliticsBlog Το restart του Νίκαρου και ο ηγέτης της κρίσης 

«ναι αλλά... το δικηγορικο πάντα είναι προτεραιότητα.... και εγώ τα πηρα στο κρανίο όταν έγινε το κούρεμα ...»
κρανίο  |  14:03

Την Πέμπτη νέο πακέτο βοηθείας 2 δισ. για τις επιχειρήσεις

«Αγαπητέ levant, ανεξαρτήτως του αν έχεις δίκιο ή όχι, προτιμότερο να βάλεις την γλώσσα-δηλητήριο στην ...»
Ad Veritatum  |  10:23

Την Πέμπτη νέο πακέτο βοηθείας 2 δισ. για τις επιχειρήσεις

«Ο διεφθαρμένος, διαπλεκόμενος υπηρέτης της ολιγαρχίας, αντί να επιβάλει έγκαιρα προληπτικά μέτρα δηλ. ...»
levant  |  18:41

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση

X