ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Παρουσιάστηκε η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία «Για τη Λεμεσό»

Οι πρώτες προτάσεις της Πρωτοβουλίας

ΚΥΠΕ

Μια συνολική πρόταση για τη Λεμεσό και το μέλλον της, προσδοκεί να φέρει η νέα Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία «Για τη Λεμεσό» που παρουσίασε σήμερα, σε διάσκεψη Τύπου, ο αρχιτέκτονας, πρώην δημοτικός σύμβουλος, Γιάννης Αρμεύτης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ.Αρμεύτης, αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Λεμεσός και κατέθεσε, με σχέδια και αναλύσεις, τις πρώτες προτάσεις της Πρωτοβουλίας σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων.

Μεταξύ των θεμάτων που αναλύθηκαν ήταν, η ενίσχυση του πρασίνου και η αντιμετώπιση περιβαλλοντικών προβλημάτων, η επίλυση του κυκλοφοριακού προβλήματος, η ανάπτυξη έργων υποδομής και καινοτόμων προσεγγίσεων στον τουρισμό και η ενίσχυση της ταυτότητας της πόλης.

Επιπρόσθετα, παρουσιάστηκαν εισηγήσεις για αναβάθμιση του πολιτισμού και της πολιτιστικής παραγωγής, αναζωογόνηση των συνοικιών, ενδυνάμωση της κοινωνικής συνοχής και της ψηφιακής εξυπηρέτησης των πολιτών, καθώς και τρόποι αξιοποίησης διεθνών καλών πρακτικών και νέων προσεγγίσεων προς τους νέους.

Στη δημοσιογραφική διάσκεψη πήραν μέρος, με παρεμβάσεις τους, πολίτες που συμμετέχουν ήδη στην Πρωτοβουλία «Για τη Λεμεσό» και στις 10 ομάδες εργασίας που έχουν συσταθεί για αντίστοιχα θέματα προτεραιότητας, για την περαιτέρω επεξεργασία προτάσεων.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία «Για τη Λεμεσό», είναι ανοιχτή για συμμετοχή σε κάθε Λεμεσιανό, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων που θα αναπτύσσει σε σειρά θεμάτων που απασχολούν στην πόλη και τους πολίτες της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση