ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πρόλαβαν τα χειρότερα - Στις φλόγες διαμερίσματα σε Λεμεσό και Λευκωσία

Οι ένοικοι εξήλθαν των πολυκατοικιών

ΚΥΠΕ

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης σε διαμέρισμα στον 2ο όροφο πολυκατοικίας στην Παλλουριώτισσα από την οποία δεν κινδύνευσε κανένας και έχει κατασβεστεί.

Σύμφωνα με ανάρτηση στο twitter του Εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, «η πυρκαγιά έχει κατασβεστεί, έγινε εξαερισμός και εκκένωση ως επίσης και καταμέτρηση των ενοίκων ενώ δεν κινδύνεψε κανείς».

Το διαμέρισμα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Ανταποκρίθηκαν για την κατάσβεση 3 πυροσβεστικά οχήματα με προσωπικό από τους Πυροσβεστικού Σταθμούς Λευκωσίας. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Εξάλλου, ενωρίτερα σήμερα πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα στον 7ο όροφο στην οδό Ελευθέριου Βενιζέλου στον παραλιακό Λεμεσού.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του κ. Κεττή, «η πυρκαγιά ξεκίνησε από ξεχασμένη μαγειρική εστία υγραερίου και ακολούθως επεκτάθηκε σε εξοπλισμό και στη βαφή της κουζίνας».

Εντός του διαμερίσματος υπήρχαν 3 πρόσωπα τα οποία εξήλθαν πριν την άφιξη της Π.Υ.

Ανταποκρίθηκαν οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λεμεσού με 3 πυροσβεστικά οχήματα.

Τέλος, το απόγευμα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο Κέντρο Φιλοξενίας Μεννόγειας η οποία κατασβέστηκε πριν την άφιξη της ΠΥ από φρουρούς.

Από μέρους της ΠΥ, όπως αναφέρει ο Ανδρέας Κεττής, «έγινε έλεγχος του χώρου και θερμοκρασιών με την θερμική κάμερα». Πλαστικό άδειο σπιτάκι 2Χ4m κάηκε και έπαθε εκτεταμένες ζημιές εξοπλισμός του.

Ανταποκρίθηκε η ΕΜΑΚ με 2 πυροσβεστικά οχήματα. Τα αίτια διερευνώνται από την Αστυνομία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση