ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Προσοχή: Κλειστές λωρίδες στο κέντρο της Λευκωσίας λόγω εργασιών

Πότε και πού θα γίνουν

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 26/2/2022, από τις 05:00 το πρωί και μέχρι τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής 27/2/2022, στη Λεωφόρο Μακαρίου από τη συμβολή των φώτων τροχαίας της Λεωφόρου Διγενή Ακρίτα μέχρι τη συμβολή των φώτων τροχαίας της οδού Εθνικής Φρουράς, όλες οι λωρίδες κυκλοφορίας θα είναι κλειστές λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης.

Σημειώνεται ότι με το πέρας των πιο πάνω εργασιών η Λεωφόρος Μακαρίου θα δοθεί στην κυκλοφορία με τη μόνιμη της διευθέτηση, μονοδρομημένη με κατεύθυνση προς το κέντρο πόλης.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης προτρέπονται να χρησιμοποιούν τη Λεωφόρο Κέννεντυ, για τη μετάβαση στον προορισμό τους.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση