ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σκυλί με εγκαύματα από τις πυρκαγιές

Το σκυλί σώθηκε από εθελοντές

24news.com.cy

info@24sports.com.cy

Πολίτης ενημέρωσε τους εθελοντές για τραυματισμό σκυλιού από τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στις κοινότητες των Επαρχιών Λεμεσού και Λάρνακας.

Ωστόσο, το σκυλάκι λόγω του ότι πονούσε και φοβόταν, δάγκωνε όποιον προσπαθούσε να το πλησιάσει για να το βοηθήσει. Εν τέλει όμως, το σκυλί μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο για τις πρώτες βοήθειες.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, το σκυλάκι είχε έγκαυμα στα ποδαράκια του και χρειαζόταν νερό και τροφή.

Άτομο από τους εθελοντές που βοήθησαν για να σωθεί το σκυλί, δημοσίευσε το γεγονός θέλοντας να ευχαριστήσει τον πολίτη που ενημέρωσε για τον τραυματισμό του ζώου.

Δείτε την ανάρτηση από το Pets2Adopt Cyprus

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το άτομο που μας ενημέρωσε για το τραυματισμένο σκυλί από την φωτιά. Λόγω του φόβου... του πόνου... δάγκωνε και μαζί με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου, 3 κυνηγούς, με πήραν στο σημείο και πιάσαμε με ασφάλεια το σκυλί που πονούσε. Ευχαριστώ τον Ανδρέα από πυροσβεστική και τον Νικόλα από τους κυνηγούς και τον Marinos Xaralampous που βρήκε δανεική κλούβα και μεταφέραμε το σκυλί άμεσα στον κτηνίατρο για πρώτες βοήθειες. Όταν ΟΛΟΙ ενωνόμαστε για να σωθεί μια ζωή ανθρώπινη ή ζώου τότε respect!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση