ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 21:25
 

Στο κελί πέντε πρόσωπα για διάρρηξη και κλοπή οικίας στη Λεμεσό

Τη διάρρηξη κατήγγειλε στην Αστυνομία γύρω στις 9.30 το πρωί της Παρασκευής, η ιδιοκτήτρια της οικίας

Newsroom K

Πέντε πρόσωπα συνελήφθησαν από μέλη της Αστυνομίας και έχουν τεθεί υπό κράτηση, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, που διαπράχθηκε την περασμένη Παρασκευή, 5 Ιουλίου, στην Λεμεσό.

Τη διάρρηξη κατήγγειλε στην Αστυνομία γύρω στις 9.30 το πρωί της Παρασκευής, η ιδιοκτήτρια της οικίας. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, η διάρρηξη της κατοικίας διαπράχθηκε τις πρώτες πρωινές της ίδιας μέρας και σύμφωνα με την παραπονούμενη, από την κατοικία κλάπηκαν χρηματικό ποσό και τιμαλφή.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον των υπόπτων, ο πρώτος από τους οποίους, ηλικίας 27 χρόνων, εντοπίστηκε και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λεμεσού, βάσει Δικαστικού εντάλματος, λίγο πριν τις 2.00 τα ξημερώματα χθες Σάββατο, 6 Ιουλίου. Το πρωί του Σαββάτου οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο ενέκρινε σχετικό αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για περίοδο έξι ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Αργότερα χθες, συγκεκριμένα λίγο μετά τις 1.00 το μεσημέρι, εντοπίστηκε στην Λεμεσό και συνελήφθη, βάσει Δικαστικού εντάλματος, άλλος ένας ύποπτος, ηλικίας 18 χρόνων, ενώ γύρω στις 3.15 χθες το απόγευμα, ακολούθησε η σύλληψη 17χρονης, βάσει Δικαστικού εντάλματος και λίγο πριν τις έξι το απόγευμα χθες, ακολούθησε η σύλληψη 21χρονου, επίσης βάσει Δικαστικού εντάλματος.

Ο πέμπτος ύποπτος, επίσης ηλικίας 27 χρόνων, εντοπίστηκε γύρω στις 6.20 χθες το απόγευμα, στην Λεμεσό και συνελήφθη με Δικαστικό ένταλμα από μέλη της Αστυνομίας.

Οι 27χρονος, 21χρονος, 18χρονος και 17χρονη, οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διατάγματα τριήμερης κράτησης, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λεμεσού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Περιμένοντας την kolotoumba του Μπόρις Τζόνσον

«Κύριε Τζόνσον μπήκατε στην ΕΕ με στόχο τη διάλυσή της, τώρα σας παρακολουθούμε να αυτοδιαλύεστε. Ειλικρινά ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  16:10

Προεδρική ανησυχία για τις καταχρήσεις του ΓεΣΥ

«Εχω κάνει εισήγηση στο ευρωπαικό κοινοβούλιο να συγχρηματοδοτήσει το γενικο σχέδιο υγείας γιατι το ...»
Marios  |  15:18

Brexit: Εγκρίθηκε η συμφωνία, απορρίφθηκε το χρονοδιάγραμμα

«Τι άκουσα μόλις τώρα; Πάει κι αυτή η απειλή;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  21:48

Brexit: Εγκρίθηκε η συμφωνία, απορρίφθηκε το χρονοδιάγραμμα

«Ευτυχώς που ο Οκτώβρης δεν είναι λειψός και προσφέρει 31 μέρες, Βούρα κ Τσόνσον»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  21:42

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X