ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 12:32
 

Σύλληψη του 28χρονου καταζητούμενου υπόπτου

Τα στοιχεία και φωτογραφία το δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Εντοπίστηκε γύρω στις 9.30 τη Παρασκευή το βράδυ, 7 Φερβουαρίου και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, βάσει Δικαστικού εντάλματος, 28χρονος ο οποίος καταζητείτο από την Αστυνομία σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απαγωγής, κοινής επίθεσης, απειλής βιαιοπραγίας, οδήγησης οχήματος χωρίς τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη και τροχαίων παραβάσεων. Μαζί με τον 28χρονο, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν τη γυναίκα και το βρέφος που ο ύποπτος φέρεται να είχε απαγάγει. Η γυναίκα και το βρέφος είναι καλά στην υγεία τους.

Τα αδικήματα φέρεται να διαπράχθηκαν γύρω στις 10.30 πριν το μεσημέρι την Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου, στην Λεμεσό και σχετική καταγγελία υποβλήθηκε στην Αστυνομία γύρω στις 1.30 το μεσημέρι της Παρασκευής.

Τα στοιχεία και φωτογραφία του 28χρονου δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που ενδεχομένως να βοηθούσαν στον εντοπισμό του ιδίου καθώς και των δύο απαχθέντων προσώπων.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού ενεργοποιήθηκε άμεσα το Κέντρο Χειρισμού Καταστάσεων Κρίσεως, με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Αστυνομικό Διευθυντή Λεμεσού και τους Υπεύθυνους Αξιωματικούς του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων και του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλήματος Λεμεσού, με μέλη της Αστυνομίας να διενεργούν συντονισμένες επιχειρήσεις έρευνας σε διάφορα σημεία στην πόλη και επαρχία Λεμεσού, μετά από συλλογή πληροφοριών ότι πιθανόν εκεί να βρίσκεται ο ύποπτος.

Λίγο πριν τις 9.30 χθες το βράδυ, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι, ο ύποπτος βρισκόταν σε χωριό στην επαρχία Λεμεσού, όπου βρισκόταν σταθμευμένο και το αυτοκίνητο που αυτός χρησιμοποιούσε.

Στην περιοχή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, μεταξύ των οποίων και διαπραγματευτές της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού και μετά από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι ο ύποπτος βρισκόταν σε συγκεκριμένο υποστατικό της περιοχής. Αφού εξασφαλίστηκε Δικαστικό ένταλμα έρευνας του υποστατικού, μέλη της Αστυνομίας εισήλθαν σε αυτό, όπου εντόπισαν και προχώρησαν στη σύλληψη του 28χρονου. Η γυναίκα και το βρέφος που ο ύποπτος φέρεται να είχε απαγάγει επίσης εντοπίστηκαν στο υποστατικό και οδηγήθηκαν σε ασφαλές χώρο της Αστυνομίας, όπου κλήθηκε και μετέβη και λειτουργός των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας για να συνδράμει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων των Υπηρεσιών.

Ο 28χρονος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης, την οποία διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Η Αστυνομία ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν, με οποιοδήποτε τρόπο, στον εντοπισμό της γυναίκας και του βρέφους που φέρεται να είχαν απαχθεί και στον εντοπισμό και σύλληψη του υπόπτου.

Υπενθύμιση: Περαιτέρω δημοσίευση της φωτογραφίας που απεικονίζει το εν λόγω καταζητούμενο πρόσωπο και των στοιχείων του, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων. Παρακαλούμε όπως η φωτογραφία και στοιχεία του εν λόγω προσώπου διαγραφούν από τις οποιεσδήποτε δημοσιεύσεις έχουν γίνει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Το restart του Νίκαρου και ο ηγέτης της κρίσης 

«ναι αλλά... το δικηγορικο πάντα είναι προτεραιότητα.... και εγώ τα πηρα στο κρανίο όταν έγινε το κούρεμα ...»
κρανίο  |  14:04

#PoliticsBlog Το restart του Νίκαρου και ο ηγέτης της κρίσης 

«ναι αλλά... το δικηγορικο πάντα είναι προτεραιότητα.... και εγώ τα πηρα στο κρανίο όταν έγινε το κούρεμα ...»
κρανίο  |  14:03

Την Πέμπτη νέο πακέτο βοηθείας 2 δισ. για τις επιχειρήσεις

«Αγαπητέ levant, ανεξαρτήτως του αν έχεις δίκιο ή όχι, προτιμότερο να βάλεις την γλώσσα-δηλητήριο στην ...»
Ad Veritatum  |  10:23

Την Πέμπτη νέο πακέτο βοηθείας 2 δισ. για τις επιχειρήσεις

«Ο διεφθαρμένος, διαπλεκόμενος υπηρέτης της ολιγαρχίας, αντί να επιβάλει έγκαιρα προληπτικά μέτρα δηλ. ...»
levant  |  18:41

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X