ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συναγερμός στην Εθνική Φρουρά - Εξαφανίστηκαν 13 κιλά TNT

Για την υπόθεση είναι ενήμερη και η Αστυνομία

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Σε συναγερμό τέθηκε η Εθνική Φρουρά μετά την εξαφάνιση ποσότητας 13 κιλών (30 λιβρών) εκρηκτικού υλικού ΤΝΤ, κατά τη διάρκεια άσκησης του Μηχανικού στο πεδίο βολής Καλού Χωριού.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Υπουργείου Άμυνας, Χρήστος Πιερής, μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» ανέφερε ότι τα εκρηκτικά είχαν τοποθετηθεί σε τρία σημεία και ότι κατά τη διάρκεια της άσκησης θα πραγματοποιούνταν τρεις εκρήξεις, προσθέτοντας ότι οι πρώτες δύο εκρήξεις έγιναν κανονικά ενώ η τρίτη όχι. Συνεχίζοντας, ο κ. Πιερής είπε οι εκπαιδευόμενοι ανέμεναν για μία ώρα, βάσει πρωτοκόλλου ασφαλείας και στη συνέχεια μετέβησαν στο σημείο, όπου δεν εντόπισαν οτιδήποτε.

Τα δύο σενάρια που εξετάζονται σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο ου Υπουργείου είναι είτε να σημειώθηκε έκρηξη ταυτόχρονα με την προηγούμενη επειδή και τα δύο εκρηκτικά είχαν τοποθετηθεί εκ των προτέρων, είτε το ενδεχόμενο κλοπής.

Για την υπόθεση είναι ενήμερη και η Αστυνομία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

NEWSROOM

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X

Μπες στο μυαλό των
αγαπημένων σου αρθρογράφων

Λάβε στο email σου το τελευταίο τους άρθρο τη στιγμή που δημοσιεύεται.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Απόκτησε συνδρομή με €50 τον χρόνο για πρόσβαση στην έντυπη έκδοση.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ