ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Συνολικά 276 πρόσωπα επαναπατρίστηκαν μέχρι στιγμής στην Κύπρο

Οι επιβάτες που έφτασαν και τους δόθηκε άδεια για αποβίβαση, μεταφέρθηκαν με λεωφορεία και θα απομονωθούν για 14 μέρες

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Συνολικά 276 άτομα που βρίσκονταν σε διάφορες χώρες του εξωτερικού έφτασαν μέχρι τις 4 το απόγευμα της Πέμπτης στην Κύπρο και μεταφέρθηκαν με λεωφορεία σε χώρους απομόνωσης.

Οι πέντε πτήσεις που προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας είναι από Αθήνα, μεταφέροντας 119 επιβάτες, Κάιρο με 23, Άμστερνταμ με 47, Μόσχα με 53 και Φραγκφούρτη με 31.

Στο αεροδρόμιο Πάφου προσγειώθηκε μία πτήση από Μάλτα, μεταφέροντας τρία πρόσωπα, ενώ γύρω στις 4.30 το απόγευμα προσγειώθηκε αεροσκάφος από τη Θεσσαλονίκη με 37 επιβάτες.

Οι επιβάτες που έφτασαν και τους δόθηκε άδεια για αποβίβαση, μεταφέρθηκαν με λεωφορεία στους χώρους που έχουν οριστεί από την κυβέρνηση, όπου και θα απομονωθούν για 14 μέρες.

Εξάλλου γύρω στις 18.45 αναμένεται να φτάσει στο αεροδρόμιο Λάρνακας μία πτήση από τη Σόφια, μεταφέροντας 97 επιβάτες, ενώ στο αεροδρόμιο Πάφου θα προσγειωθεί λίγο πριν τις 7 απόψε πτήση από το Stanstead του Λονδίνου με 49 επιβάτες.

Σημειώνεται ότι μόλις ένα αεροσκάφος προσγειωθεί στους αερολιμένες Λάρνακας και Πάφου, ανεβαίνουν μέλη της Αστυνομίας και λειτουργοί από τα Υπουργεία Υγείας και Μεταφορών, οι οποίοι συγκεντρώνουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά των επιβατών και αφού διενεργηθεί ο απαραίτητος έλεγχος από το Κέντρο Συντονισμού «Ζήνων» στη Λάρνακα, δίνεται η άδεια για αποβίβαση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Το Πανεπιστήμιο Frederick και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο κατοχυρώνουν τη συνεργασία τους στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Το Πανεπιστήμιο Frederick και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο κατοχυρώνουν τη συνεργασία τους στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Το Μνημόνιο υπέγραψαν ο Καθ. Γιώργος Δημοσθένους, Πρύτανης του Πανεπιστημίου Frederick και ο Καθ. Οδυσσέας - Ιωάννης Ζώρας, ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΠΑΙΔΕΙΑ
#alumnistories – Interior Design

#alumnistories – Interior Design

Να είσαι διακοσμητής δεν είναι ένα εύκολο επάγγελμα… είναι όμως πολύ ενδιαφέρον.
Δελτίο Τύπου
 |  ΠΑΙΔΕΙΑ
X