ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας - Περισσότερες από 1000 καταγγελίες

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Στο πλαίσιο πρόληψης και πάταξης της εγκληματικότητας και εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη, πραγματοποιήθηκαν από την περασμένη Παρασκευή, μέχρι και τις πρωινές ώρες σήμερα, παγκύπριες και συντονισμένες εκστρατείες και επιχειρήσεις της Αστυνομίας.

Κατά τη διάρκεια των εκστρατειών, ελέχθησαν παγκύπρια πέραν των 1,300 οχημάτων, καθώς και προσώπων που επέβαιναν σε αυτά.

Επίσης, διενεργήθηκαν έλεγχοι σε 410 νυκτερινά κέντρα, στη διάρκεια των οποίων έγιναν 53 καταγγελίες για αδικήματα που αφορούν τον περί Κέντρων Αναψυχής Νόμο.

Εξάλλου, διενεργήθηκαν τροχονομικοί έλεγχοι σε όλες τις επαρχίες, κατά τους οποίους προέκυψαν 1,347 καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα. Επίσης έγιναν 410 έλεγχοι αλκοόλης και προέκυψαν 60 καταγγελίες.

Παράλληλα, έγιναν 414 καταγγελίες οδηγών για υπερβολική ταχύτητα, ενώ εκδόθηκε αριθμός γραπτών παρατηρήσεων και γραπτών προειδοποιήσεων σε οδηγούς. Επίσης, κατακρατήθηκαν 38 αυτοκίνητα και 10 μοτοσικλέτες για περαιτέρω εξετάσεις.

Να σημειωθεί ότι οι συντονισμένες και στοχευμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας, συνεχίζονται στις προσπάθειες που καταβάλλονται να προληφθεί και να παταχθεί κάθε μορφή παρανομίας, στοχεύοντας στην περαιτέρω εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση