ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τα τελευταία λόγια των τεσσάρων ανδρών στον εργοδότη τους

Οι σοροί τους εντοπίστηκαν από ομάδα διάσωσης

24news.com.cy

info@24sports.com.cy

Τέσσερις απανθρακωμένες ανθρώπινες σοροί εντοπίστηκαν το πρωί, σε περιοχή κοντά στο χωριό Οδού. Οι σοροί εντοπίστηκαν από ομάδα διάσωσης, που επιχειρούσε στην περιοχή, για εντοπισμό τεσσάρων προσώπων που αγνοούνται μετά το ξέσπασμα της μεγάλης πυρκαγιάς στην ορεινή περιοχή Λάρνακας.

Οι τέσσερις σοροί εντοπίστηκαν γύρω στις 9π.μ. σήμερα, σε δύσβατη βουνοπλαγιά, στην τοποθεσία «Γούλα», έδαφος του χωριού Οδού, της επαρχίας Λάρνακας, περιοχή που έχει πληγεί από τη φωτιά που ξέσπασε την ευρύτερη περιοχή χθες. Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία και διενεργήθηκαν εξετάσεις.

Οι σοροί εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια επιχείρησης διάσωσης, που στήθηκε από χθες, με τη συμμετοχή μελών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και εθελοντών πολιτών, για τον εντοπισμό τεσσάρων προσώπων που διέμεναν στην περιοχή της πυρκαγιάς και αγνοούνται.

Σχετική καταγγελία είχε γίνει στην Αστυνομία, χθες βράδυ, από τον εργοδότη των τεσσάρων αγνοούμενων προσώπων. Σύμφωνα με την καταγγελία, τα τέσσερα πρόσωπα, ηλικίας 39, 36, 23 και 22 ετών, τα οποία εργάζονταν και διέμεναν σε αγροτικό υποστατικό στην τοποθεσία «Παλιάμπελα», περιοχή του χωριού Οδού, από τις 5μ.μ. χθες, δεν ανταποκρίνονται στις τηλεφωνικές κλήσεις του εργοδότη τους.

Σύμφωνα πάντα με τον εργοδότη των τεσσάρων, λίγα λεπτά πριν τις 5μ.μ. είχαν επικοινωνήσει μαζί του και του ανέφεραν ότι θα έφευγαν από το υποστατικό τους, με συγκεκριμένο αυτοκίνητο, λόγω της φωτιάς που πλησίαζε επικίνδυνα.

Το συγκεκριμένο όχημα εντοπίστηκε από περίπολο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, γύρω στις 8μ.μ. χθες βράδυ, να φλέγεται σε χαράδρα στην περιοχή «Γούλα», χωρίς να υπάρχει σε αυτό οποιοδήποτε πρόσωπο.

Η επιχείρηση διάσωσης, διακόπηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας και επανήρχισε νωρίς σήμερα το πρωί. Γύρω στις 9π.μ., ομάδα διάσωσης εντόπισε τέσσερις απανθρακωμένες σορούς, σε απόσταση 500 μέτρων περίπου, από το σημείο όπου εντοπίστηκε χθες βράδυ το αυτοκίνητο.

Λόγω της κατάστασης των τεσσάρων σορών, δεν κατέστη δυνατόν να αναγνωριστούν.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση