ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Θάνατος 47χρονου: Τυχόν ευθύνες στο Γ.Ν. Λευκωσίας και όχι στον γιατρό και τους ιερείς

Η θέση της οικογένειας του άτυχου άνδρα

24news.com.cy

info@24sports.com.cy

Την δική της θέση, μέσω δικηγόρου, θέλησε να δώσει η οικογένεια του 47χρονου Γιώργου Δημητρίου, από τη Σωτήρα, ο οποίος «έσβησε» στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, την Τετάρτη (25/8), έπειτα από μάχη με τον κορωνοϊό.

Ανάμεσα σε άλλα η εν λόγω ανακοίνωση τονίζει πως η οικογένεια δεν δέχεται: «καμία υπόνοια ή νύξη ή κατηγορία, οθενδήποτε κι αν προέρχεται, για το έργο και την προσφορά του εν λόγω γιατρού», ενώ συνεχίζοντας αναφέρει: «Δεν δεχόμεθα επίσης καμία υπόνοια ή νύξη ή κατηγορία εναντίον οιουδήποτε πατέρα της Εκκλησίας και της πίστης μας, την οποία ο αδικοχαμένος μας πατέρας υπηρέτησε άοκνα και με αυτοθυσία».

Αυτούσια η ανακοίνωση

Έχουμε εντολή από την οικογένεια του αδικοχαμένου Γιώργου Δημητρίου (σύζυγό του Ελευθερία και τα τρία παιδιά τους), ο οποίος απεβίωσε στις 25.8.2021 στο Γ.Ν. Λευκωσίας να αναφέρουμε τα εξής:

1.Καλούμε όλους, τις Αρχές, τα ΜΜΕ καθώς και όλους τους γνωστούς να σεβαστούν την απώλεια του αδικοχαμένου συζύγου και πατέρα μας.

2.Η οικογένεια σέβεται και τιμά την επιστημονική επάρκεια και ανθρωπιά του γιατρού/ επιδημιολόγου κυρίου Ελπιδοφόρου Σωτηριάδη ο οποίος από την πρώτη στιγμή στάθηκε αρωγός στην περιπέτεια του ανθρώπου μας. Συνεπώς δεν δεχόμεθα καμία υπόνοια ή νύξη ή κατηγορία, οθενδήποτε κι αν προέρχεται, για το έργο και την προσφορά του εν λόγω γιατρού.

3.Δεν δεχόμεθα επίσης καμία υπόνοια ή νύξη ή κατηγορία εναντίον οιουδήποτε πατέρα της Εκκλησίας και της πίστης μας, την οποία ο αδικοχαμένος μας πατέρας υπηρέτησε άοκνα και με αυτοθυσία.

4.Τυχόν ευθύνες για την απώλεια του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα πρέπει να αναζητηθούν στο περιβάλλον του Γ.Ν. Λευκωσίας όπου ο άτυχος Γιώργος νοσηλεύτηκε για πάνω από ένα μήνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση