ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τηλε-εξυπηρέτηση για τη δημόσια υπηρεσία στο 1434

Από τις 08.00 ως τις 20.00 επτά μέρες την εβδομάδα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Τη λειτουργία, από τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου, κέντρου τηλε-εξυπηρέτησης του κοινού (ΚΤΕ) για όλη τη δημόσια υπηρεσία, μέσω του τετραψήφιου αριθμού 1434, επτά ημέρες την εβδομάδα, από τις 08.00 ως τις 20.00, ανακοινώνει το Τμήμα Διοίκησης και Προσωπικού.

Σύμφωνα με ανακοίκοινωση του Τμήματος θα παρέχονται, μεταξύ άλλων υπηρεσιών, τηλεφωνική πληροφόρηση και πληροφόρηση μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (στην ηλεκτρονική διεύθυνση: emailqueue@ktegovcy.com) για τις διαδικασίες του δημοσίου οι οποίες είναι αναρτημένες στην Κυβερνητική Διαδικτυακή Δίοδο Ασφαλείας (ΑΡΙΑΔΝΗ) και περιλαμβάνουν γενικής φύσεως πληροφόρηση.

Διευκρινίζεται ότι θα παρέχεται τηλεφωνική πληροφόρηση και πληροφόρηση μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (στην ηλεκτρονική διεύθυνση: emailqueue@ktegovcy.com) για την πρόοδο των αιτημάτων των πολιτών για τις υπηρεσίες για τις οποίες υπάρχει σχετική πληροφόρηση στην ΑΡΙΑΔΝΗ, νοουμένου ότι οι πολίτες είναι εγγεγραμμένοι χρήστες στην ΑΡΙΑΔΝΗ.

Στο παρόν στάδιο, αναφέρεται, «αυτή αφορά στη φοιτητική χορηγία (Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού), καθώς και σε χορηγίες/ επιδόματα / βοηθήματα/ συντάξεις κτλ των Υπηρεσιών Κοινωνικών Ασφαλίσεων, της Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιδομάτων Προνοίας και του Τμήματος Κοινωνικής Ενσωμάτωσης Ατόμων με Αναπηρίες».

Προστίθεται ότι θα γίνεται επίσης καταγραφή και προώθηση στα αρμόδια Τμήματα ερωτημάτων/ πληροφόρησης μέσω του συστήματος διαχείρισης αιτημάτων (Σύστημα ticketing) του ΚΤΕ, για τα οποία ο Ανάδοχος δεν έχει στη διάθεσή του την απαραίτητη πληροφόρηση.

Ενημερώνεται το κοινό ότι οι τηλεφωνικοί αριθμοί 22009009 και 22054054 οι οποίοι εξυπηρετούσαν τις Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων και την Υπηρεσία Διαχείρισης Επιδομάτων Πρόνοιας, αντίστοιχα, του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, μεταφέρονται στον αριθμό 1434 από όπου θα τυγχάνουν εξυπηρέτησης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Γεια σας, Χρειάζεστε οικονομική υποστήριξη; χρειάζεσαι δάνειο; Είμαι η Susan Benson της Sunshine Financial ...»
Susan Benson  |  01:52

Επιστροφή στην κανονικότητα σε ένα μη κανονικό κράτος

«Για να εχεις φυσιολογικο κρατος πρεπει να εχεις και φυσιολογικους ανθρωπους! Αλλα στον @manotopo που ...»
Γιωργος Χ  |  07:01

Η Τουρκία στη Λιβύη

«Πέδτα των Ευρωπαίων Χάρη μου εμείς τσ ξέρουμε...»
Αρμαγεδών  |  16:03

#PoliticsBlog Η επεισοδιακή αποχώρηση του Κώστα Κληρίδη και η «ντροπή»

«Ακόμα ένας καρεκλοκένταυρος γενικώς που έχει πέσει ακόμα πιο χαμηλά....»
Αρμαγεδών  |  18:54

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X