ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το «Vivendi» δεν υπάρχει πια... τέλος εποχής!

Τίτλοι τέλους στην ανέμελη πλευρά μιας ολάκερης γενιάς

24news.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο τίτλος του θέματος δεν είναι διόλου υπερβολικός μιας και με την κατεδάφιση του «Vivendi» έπεσαν και επισήμως οι τίτλοι τέλους στην ανέμελη πλευρά μιας ολάκερης γενιάς.

Κάποιοι που διαβάζουν τώρα αυτές τις αράδες ίσως τις θεωρούν υπερβολικές, όμως η γενιά που διασκέδαζε την δεκαετία του 90, συγκινείται αφού οι θύμησες είναι πολλές!

Για όσους δεν γνωρίζουν, το «Vivendi» δέσποζε στην νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας, ήταν με διαφορά το νούμερο ένα club καταφέρνοντας να προσελκύει μαζικά τους νέους της τότε εποχής.

Για όσους γνωρίζουν… τα λόγια είναι περιττά μιας και όλοι έχουν και μια -τουλάχιστον- περιπέτεια να διηγηθούν, περιπέτεια που άρχιζε με την στάμπα που σου έβαζε ο πορτιέρης και κόντευε να γίνει τατουάζ από τις πολλές επαναλήψεις, τα πρώτα καρδιοχτύπια, τις σχέσεις που κατέληξαν σε γάμο μα συνάμα και τις πρώτες απογοητεύσεις, κοινώς χυλόπιτες, τους ξέφρενους χορούς σαν να μην υπήρχε αύριο, το μεθύσι εκείνο που τώρα σου προκαλεί απορία πώς το άντεχες… και άλλα τόσα!

Κάπου εδώ να πούμε πως το «Vivendi», στην μορφή που λατρεύτηκε, είναι χρόνια ανενεργό, ωστόσο, οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από τον όμιλο εταιρειών «Kameris», σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης συνοδευόμενες από την λεζάντα: «Διεκπεραιώσαμε την κατεδάφιση οργανισμού πλήρωσης, στο χώρο όπου στεγαζόταν για χρόνια το αγαπημένο στέκι των εφήβων της Λευκωσίας, το Vivendi!», δεν πέρασαν απαρατήρητες από όλους εμάς που αν και μεγαλώσαμε… παραμένουμε ακόμα παιδιά!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση