ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:00
 

Υπόθεση Ουζόχο: Αφέθηκε ελεύθερος ο Κυριάκος Γιάγκου

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Γιάγκου δεν παραδέχεται τα όσα του καταλογίζονται.

Newsroom K

Εξέπνευσε το διάταγμα κράτησης του Κυριάκου Γιάγκου και έτσι ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης αφέθηκε ελεύθερος. Ελεύθερη αφέθηκε και η 36χρονη λειτουργός του ΚΟΑ και εντός των ωρών θα αφεθεί ελεύθερος και ο 41χρονος άνδρας που είχε συλληφθεί το απόγευμα. 

Το απόγευμα, η Αστυνομία προχώρησε και σε άλλες δυο συλλήψεις για τα αδικήματα της συνομωσίας για καταδολίευση και παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία. 

Νωρίτερα

Εξελίξεις σημειώνονται αναφορικά με την υπόθεση του δελτίου υγείας του ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης Φράνσις Ουζόχο.

Μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δεύτερου προσώπου, για τα αδικήματα της συνομωσίας για καταδολίευση και παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία. Σύμφωνα με πληροφορίες, το δεύτερο πρόσωπο που συνελήφθη είναι γυναίκα 36 ετών από τη Λευκωσία.

Από πλευράς Αστυνομίας, δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να προκύψουν νέες συλλήψεις.

Παράλληλα, εντός της ημέρας αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης Κυριάκος Γιάγκου ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή και τελούσε υπό τριήμερη κράτηση για την υπόθεση του τερματοφύλακα Φράνσις Ουζόχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανακριτές της υπόθεσης, έκριναν ότι δεν συντρέχουν λόγοι για ανανέωση του διατάγματος κράτησής του Κυριάκου Γιάγκου. Παρόλο που θα αφεθεί εντός της ημέρας ελεύθερος, αυτό δε συνεπάγεται ότι δε θα κατηγορηθεί μετά την ολοκλήρωση των ερευνών από την Αστυνομία. Σε περίπτωση που στοιχειοθετηθούν εναντίον του ποινικά αδικήματα, ο κ. Γιάγκου αναμένεται να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Γιάγκου δεν παραδέχεται τα όσα του καταλογίζονται.

Σε σχέση με την υπόθεση, η Αστυνομία διερευνά τα αδικήματα της πλαστογραφίας, της κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και της εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι, ανάμεσα στα εμπλεκόμενα πρόσωπα, κλήθηκε για κατάθεση και ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή ο οποίος εξέφρασε άγνοια για το δελτίο υγείας του ποδοσφαιριστή.

Σε ό,τι αφορά την ένσταση από την πλευρά του Απόλλωνα, ο αθλητικός δικαστής αναμένεται να εξετάσει την υπόθεση στις 15:00 το απόγευμα της Τετάρτης. 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Και εγένετο Νέο Κύμα

«"Νέο Κύμα" με παλαιά ...τρωκτικά!!!»
Ai Em  |  10:16

Τα μυστήρια της συνάντησης του Τραμπ με τον Ερντογάν

«Δύο άθλιοι διοικούν τώρα τον κόσμο. »
ΑΚΑ  |  21:13

Επιτέθηκαν σε εθνοφρουρούς σε φυλάκιο της Ε.Φ στον Παχύαμμο

«Είναι φως φανάρι ότι η παρουσία παράνομων μεταναστών στην Κύπρο δεν είναι αναγκαία. Τα καταφέρνουμε ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  14:41

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X