ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Υπεύθυνη φούρνου και υπάλληλος χωρίς μάσκα - Πρόστιμο 500 ευρώ

Σε 24 καταγγελίες πολιτών και 1 υποστατικού για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Σε 24 καταγγελίες πολιτών και 1 υποστατικού για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της Αστυνομίας, το τελευταίο 24ωρο που έληξε στις 6:00 το πρωί της Τετάρτης διενεργήθηκαν συνολικά 3.233 έλεγχοι σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 1.044 έλεγχοι και έγιναν 4 καταγγελίες πολιτών, στη Λεμεσό διενεργήθηκαν 361 έλεγχοι και έγιναν 8 καταγγελίες πολιτών, στη Λάρνακα διενεργήθηκαν 694 έλεγχοι με 5 καταγγελίες πολιτών, στην Πάφο καταγγέλθηκαν 4 πολίτες και ένα υποστατικό έπειτα από 126 ελέγχους, στην Αμμόχωστο έγιναν 470 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 3 πολίτες, ενώ στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 189 έλεγχοι χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

Αναφορικά με το υποστατικό που καταγγέλθηκε στην Πάφο, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, πρόκειται για φούρνο στο οποίο υπεύθυνη και υπάλληλος δεν φορούσαν μάσκα. Η Αστυνομία επέβαλε πρόστιμο 500 ευρώ. 

Επίσης, το Τμήμα Τροχαίας και η Λιμενική Αστυνομία διενήργησαν 215 και 134 ελέγχους, αντίστοιχα, χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση