ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνα «Ζανέττος» υποψήφιος για Δήμαρχος Λευκωσίας

Τι αναφέρει ο Παναγιώτης Μέντζης για την απόφαση του να κατέλθει στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές

Wiz Guide

Οι τελευταίες του αναρτήσεις ήταν πολύ αινιγματικές, ενώ ο ίδιος άφηνε να νοηθεί ότι κάτι ψήνεται. Όχι κυριολεκτικά όμως, όπως συμβαίνει κάθε βράδυ στην κυπριακή ταβέρνα Ζανέττος, της οποίας είναι ο ιδιοκτήτης εδώ και πολλά χρόνια, αλλά μεταφορικά.

Γεννηθείς το 1971 στο Ριζοκάρπασο, ο Παναγιώτης Μέντζης έζησε εκεί εγκλωβισμένος με την οικογένειά του για κάποια χρόνια και τελικά την Πρωτοχρονιά του 1980 όταν έλαβαν τελεσίγραφο να μεταφερθούν στις ελεύθερες περιοχές. Την ταβέρνα στην παλιά Λευκωσία την αγόρασε στα τέλη των 90s, ενώ από τότε λειτουργεί αδιάκοπα. Στην ουσία είναι ο τρίτος κατά σειρά ιδιοκτήτης, αφού το εν λόγω μαγαζί λειτουργεί εδώ και πολλές δεκαετίες -από το 1938 συγκεκριμένα. Όλα αυτά τα χρόνια, από την ταβέρνα έχουν περάσει και ουκ ολίγοι διάσημοι από το μαγαζί, ανάμεσά τους ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Γιάννης Πάριος, η Χαρούλα Αλεξίου, o Hafthor Bjornsson «το Βουνό» από το Games Of Thrones, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, αλλά και πρόσφατα ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος μάλιστα λέει πως του έδωσε και την ευχή του γι’ αυτό του το εγχείρημα.

Σε σχέση με την υποψηφιότητά του, ο ίδιος μας ανέφερε ότι κατεβαίνει «ως ανεξάρτητος, υπερκομματικός και μη εξαρτημένος», ενώ η απόφασή του προέκυψε «ελλείψει άλλων επιλογών». Παρόλο που ήδη παίζουν ορισμένα δημοσιεύματα, η επίσημη ανακοίνωση από τον ίδιο, όπως μας είπε, θα γίνει εν ευθέτω χρόνω.

Και τι θα γίνει με την ταβέρνα σε περίπτωση εκλογής σου, τον πειράζουμε. «Η ταβέρνα είναι σε καλά χέρια, και αυτό θα συνεχίσει να ισχύει και αφότου εκλεγώ, αν τελικά ο κόσμος με τιμήσει. Ναι μεν δεν θα είμαι εδώ κάθε μέρα, όπως συμβαίνει τώρα, αλλά σίγουρα θα βρίσκω χρόνο και για αυτό που αγαπώ».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Wiz Guide

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση