ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

CEO της Pfizer στην «Κ»: Πότε έρχεται το εμβόλιο

Αποκάλυψη στην «Κ» του Έλληνα CEO της φαρμακευτικής Pfizer, δρα Άλμπερτ Μπούρλα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στην «Καθημερινή» της Κυριακής, η Κύπρια Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Υγεία, Στέλλα Κυριακίδου, εξηγεί το πώς η χώρα μας θα εξασφαλίσει ολοκληρωμένη πρόσβαση στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Παράλληλα, η κ. Κυριακίδου αναφέρεται στο πώς έχει διαχειριστεί την πανδημία, για τις δύσκολες στιγμές και απαντά παράλληλα στις κριτικές για απουσία της ΕΕ στις δύσκολες στιγμές της Ευρώπης. Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Κ» αναφέρεται στα οδοφράγματα, στις σχέσεις της Κύπρου με την Αθήνα και τις κινήσεις που γίνονται στα θέματα Κυπριακού και ΑΟΖ. Ο Έλληνας CEO της φαρμακευτικής εταιρείας Pfizer, δρα Άλμπερτ Μπούρλα, δίνει την δική του εκτίμηση για το πότε μπορεί να έχουμε ένα ασφαλές εμβόλιο κατά του COVID-19.

Διαβάστε επίσης το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ σε σχέση με τις κινήσεις της Τουρκίας στα νότια της Κρήτης και τις αντιδράσεις Κύπρου και Ελλάδας, καθώς και ποιος είναι ο κίνδυνος πρόκλησης ενός θερμού επεισοδίου. Η «Κ» αναλύει και το πώς η απόσυρση των Αμερικανών από την περιοχή αλλάζει τις ζώνες επιρροής και φέρνει κοντά την Κύπρο με την Σαουδική Αραβία και τα Εμιράτα.

Όσον αφορά το πολιτικό και το σκηνικό που στήνεται ενόψει βουλευτικών, η «Κ» αναλύει τις κινήσεις του ΑΚΕΛ, σε σχέση με την κατάρτιση του ψηφοδελτίου.

Τέλος, διαβάστε στην «Οικονομική» πώς ο εφιάλτης των Μη Εξυπηρετούμενων Δανείων επανέρχεται για τις τράπεζες και για την οικονομία της Κύπρου, γενικότερα. Επίσης, οι σημαντικοί παίκτες της αγοράς, μιλούν στην «Κ» για την επιστροφή των εμπορικών κέντρων σε ρυθμούς κανονικότητας.

Διαβάστε, επίσης, στην «Καθημερινή» της Κυριακής:

Άλμπερτ Μπούρλα στην «Κ»: Εκτός απροόπτου, τον Οκτώβριο μπορεί να έχουμε ένα ασφαλές εμβόλιο

Στέλλα Κυριακίδου στην «Κ»: Αμεση πρόσβαση της Κύπρου στο εμβόλιο

Νίκος Χριστοδουλίδης στην «Κ»: Οι διαφορές δεν θα επιλυθούν μέσω θερμών επεισοδίων

Στο «Κ» Sports: Κρίσιμη η συνεδρίαση της UEFA

Πολιτική

Κυνηγώντας την ιδεολογική του σκιά το ΑΚΕΛ

Διπλωματική βεντάλια κατά της Τουρκίας σε Αν. Μεσόγειο

Οικονομία

Δύσκολη εξίσωση για τις τράπεζες το 2021

Αυξημένος ο τζίρος στα εμπορικά κέντρα

Ελλάδα

Τα σενάρια αποτροπής της κρίσης

Η Aγκυρα, το «κλειδί» της Ε.Ε. και η στρατηγική της Αθήνας

Κόσμος

Σημείο καμπής για τις ΗΠΑ η ταραχώδης «χρονιά Φλόιντ»

Aναζήτηση ηγετικού ρόλου από τη Σ. Αραβία

Πολιτισμός

Η όπερα «ανεβαίνει» στο Διαδίκτυο

(Ξε)-Περνώντας τα σύνορα με τη νέα έκθεση στο NiMAC

Μαζί με το πακέτο της «Κ», το lifestyle περιοδικό «Beautiful People», το έργο του Γιώργου Κεπόλα, «Η γάτα που κοίταζε στα μάτια τον κορωνοϊό» και ο τελευταίος της σειράς Β τόμος «Ένας Αιώνας Γεμάτος Ελλάδα: 1990 – 2000».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Media: Τελευταία Ενημέρωση

 H 2η μεγάλη δημοσκόπηση

H 2η μεγάλη δημοσκόπηση

Μέσω της δημοσκόπησης, οι Κύπριοι πολίτες εκφράζουν τις θέσεις τους και για το Κυπριακό, το οποίο θα παίξει, μεταξύ άλλων, ...
Kathimerini.com.cy
 |  MEDIA