ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σε χαμηλούς ρυθμούς κινήθηκε το ΧΑ

Η αξία των συναλλαγών δεν ξεπέρασε τα 49 εκατ. ευρώ.

Kathimerini.gr

Υποτονική η σημερινή συνεδρίαση κινήθηκε σε ιδιαίτερα χαμηλούς ρυθμούς με την αξία των συναλλαγών να μην ξεπερνά τα 49 εκατ. ευρώ.

Ήταν μάλλον μία αδιάφορη συνεδρίαση που διεξήχθη σε μία βεβαρημένη ατμόσφαιρα στις ευρωπαϊκές αγορές λόγω των τρομοκρατικών χτυπημάτων στις Βρυξέλλες.

Ανεκόπη το πτωτικό σερί των τελευταίων τεσσάρων συνεδριάσεων, αφού ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με κέρδη 0,48% και διαμορφώθηκε στις 544,30 μονάδες.

Η σημερινή άνοδος υποστηρίχθηκε από τη μετοχή της τραπέζης Πειραιώς που κέρδισε 2,5% και έφθασε τα 0,1640 ευρώ καθώς και της Eurobank που ενισχύθηκε 2,45% και έκλεισε στα 0,7520 ευρώ. Θετική εικόνα εμφάνισε η μετοχή του Τιτάνα που κατέγραψε κέρδη 2,03% και έφθασε τα 18,64% ενώ η μετοχή των Ελληνικών Χρηματιστηρίων ενισχύθηκε 3,29% και έφθασε τα 5,02 ευρώ.

Απομένουν ακόμη 2 συνεδριάσεις γι αυτή την εβδομάδα αφού η Αθήνα όπως και όλα τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια θα παραμείνουν κλειστά τη Παρασκευή λόγω της Μεγάλης Παρασκευής των Καθολικών αλλά και την ερχόμενη Δευτέρα 28 Μαρτίου δεύτερη εβδομάδα του Πάσχα των Καθολικών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Αγορές: Τελευταία Ενημέρωση