ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

10.000 κρατήσεις από το Wiz bookonline

Δελτίο Τύπου

Το φράγμα των 10.000 κρατήσεων ξεπέρασε τις προηγούμενες μέρες το Wiz bookonline, μία καινοτόμα μέθοδος διαδικτυακής κράτησης εστιατορίων στην Κύπρο.

Το Wiz bookonline αποτελεί την υπηρεσία διαχείρισης κρατήσεων για εστιατόρια και μπαρ από το WiZ Guide, τον μεγαλύτερο οδηγό εξόδου στο νησί, ο οποίος περιλαμβάνει περισσότερες από 2500 επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης σε όλη την Κύπρο.

Γρήγορα και εύκολα, απλά με ένα κλικ, μπορείτε μέσω του Wiz bookonline να επιλέξετε ένα από τα 40 εστιατόρια που είναι καταχωρημένα και να κάνετε την κράτησή σας, χωρίς καθυστερήσεις και δυσκολίες.

Οι ηλεκτρονικές κρατήσεις φαίνεται πως έχουν κερδίσει τον κόσμο, αφού αποτελούν την ιδανική «λύση», καθώς η ταχύτητα και η ευκολία είναι αυτά που αναζητά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί πως ήδη η φετινή χρονιά σημειώνει αύξηση άνω του 40%, σε σχέση με πέρσι, στις διαδικτυακές κρατήσεις, δείχνοντας πως ο κόσμος στρέφεται προς αυτές.

Η διαδικασία της κράτησης στο Wiz bookonline; Πανεύκολη και γρήγορη! Οι κρατήσεις στα 40 εστιατόρια που είναι συμβεβλημένα με το Wiz bookonline δε σας δεσμεύουν, καθώς δεν απαιτείται να γίνει καμία εγγραφή. Αν από την άλλη είστε εσείς ο επαγγελματίας εστιάτορας ή λειτουργείτε μπαρ, μπορείτε να λαμβάνετε κρατήσεις από το διαδίκτυο στο κινητό και το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο και να απαντάτε με ένα κλικ, έχοντας με αυτόν τον τρόπο εσείς τη διαχείριση της κράτησης και του πελατολογίου.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει δωρεάν το Wiz BookOnline είναι:

- Κρατήσεις μέσω διαδικτύου.

- Διαχείριση πελατολογίου.

- Διαχείριση τραπεζιών / σάλας της επιχείρησης.

- Επιβεβαίωση εγκυρότητας πελάτη.

- Προ-παραγγελία φαγητού.

- Επιλογή χώρου φιλοξενίας από τον πελάτη (μέσα έξω).

- Υπηρεσία επιβεβαίωσης της κράτησης.

Περιηγηθείτε στη λίστα των εστιατορίων και μπαρ του Wiz bookonline, επιλέξτε πού θέλετε να πάτε και με ένα κλικ έχετε την κράτησή σας!

Για εγγραφή πατήστε στο σύνδεσμο https://cyprus.wiz-guide.com/wiz-book-online/.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η BBF παραμένει ακλόνητη στη δέσμευσή της να στηρίζει τις τοπικές κοινότητες που εμπνέουν και συγκινούν με τις δράσεις τους ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ