ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ενημερωτικό δελτίο Μαρτίου της K. Treppides & Co Ltd: Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου

Κυκλοφόρησε το νέο ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας K.Treppides & Co Ltd, ηγέτη στον τομέα των χρηματοοικονομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, με γραφεία σε τρεις χώρες. Το ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας K.Treppides & Co Ltd αποτελεί ένα απαραίτητο εργαλείο για όλους όσους εργάζονται ή και δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο χρηματοοικονομικό και επιχειρηματικό τομέα, καθώς περιέχει όλες τις σημαντικές και τρέχουσες εξελίξεις, όπως επίσης και τα τελευταία νέα όσων αφορά τον τομέα των χρηματοοικονομικών, ελεγκτικών, φορολογικών και νομικών υπηρεσιών.

Στο ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας K.Treppides & Co Ltd τεύχος 10, διαβάστε:

 -Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (η «ΕΚΚ»): Περιοριστικά μέτρα του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (η «ΕΕ») κατά της Ρωσίας λόγω της στρατιωτικής επέμβασης στην Ουκρανία – Δέκατο πακέτο κυρώσεων
-Η Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφαλίσεων και Ευρωπαϊκών Συντάξεων (η «ΕΑΑΕΣ»): δημοσιεύει διορθωμένα ενημερωμένα αντιπροσωπευτικά χαρτοφυλάκια για τον υπολογισμό των προσαρμογών μεταβλητότητας στις δομές επιτοκίων χωρίς κίνδυνο φερεγγυότητας για το 2023
-Bloomberg: Ενίσχυση των αποθεματικών χρυσού για την Κεντρική Τράπεζα Σιγκαπούρης
-Financial Times: Οι ευρωπαϊκές και οι ασιατικές μετοχές κλονίστηκαν μετά το ξεπούλημα των μετοχών των αμερικανικών τραπεζών
-Reuters: Ο διοικητής της Πολωνίας κεντρικής τράπεζας ελπίζει να μειώσει τα επιτόκια το τέταρτο τρίμηνο
-MarketWatch: Η τιμή του Bitcoin πέφτει. Τα Cryptos χάνουν από όλες τις πλευρές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τρία προαναφερθένα θέματα, μπορείτε να ανατρέξετε στο newsletter της K. Treppides & Co Ltd με αριθμό τεύχους 10.

Επιλέγοντας να γίνετε συνδρομητής στο newsletter της K.Treppides & Co Ltd διασφαλίζετε ότι:

- Είστε ενημερωμένοι για όλες τις νεότερες οδηγίες από αρμόδιους φορείς στην Κύπρο, την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και παγκόσμιους οργανισμούς.
- Λαμβάνετε όλες τις απαραίτητες ανακοινώσεις που αφορούν ελεγκτικών, φορολογικών, λογιστικών και χρηματοοικονομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών.
- Διαβάζετε όλα τα σημαντικά νέα που αφορούν στις αγορές, αλλά και αναλύσεις και εκτιμήσεις για τις επιδράσεις και αλλαγές που επίκεινται.
- Είστε συγχρονισμένοι με όλες τις τάσεις που αφορούν τον τομέα των χρηματοοικονομικών, τραπεζιτικών, του blockchain και των ψηφιακών νομισμάτων.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε άμεσα τη συνδρομή σας στο newsletter της K.Treppides & Co Ltd ΕΔΩ.

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση