ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ενημερωτικό δελτίο Μαρτίου της K. Treppides & Co Ltd: Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου

Κυκλοφόρησε το νέο ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας K.Treppides & Co Ltd, ηγέτη στον τομέα των χρηματοοικονομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, με γραφεία σε τρεις χώρες. Το ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας K.Treppides & Co Ltd αποτελεί ένα απαραίτητο εργαλείο για όλους όσους εργάζονται ή και δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο χρηματοοικονομικό και επιχειρηματικό τομέα, καθώς περιέχει όλες τις σημαντικές και τρέχουσες εξελίξεις, όπως επίσης και τα τελευταία νέα όσων αφορά τον τομέα των χρηματοοικονομικών, ελεγκτικών, φορολογικών και νομικών υπηρεσιών.

 

Στο ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας K.Treppides & Co Ltd τεύχος 12, διαβάστε:

-Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (η «ΕΚΚ»): Αναστολή εξαγοράς μεριδίων ΟΣΕΚΑ και ΟΕΕ στις 7 και 10 Απριλίου 2023
-ΕΚΚ: Περιοριστικά Μέτρα του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά της Ρωσίας λόγω της στρατιωτικής επέμβασης στην Ουκρανία – Δέκατο πακέτο κυρώσεων
-Ευρωπαϊκή Αρχή Τραπεζών (η «ΕΑΤ»): Διαβουλεύεται για τροποποιήσεις στο στάδιο αναφοράς σε σχέση με τη θεμελιώδη αναθεώρηση του χαρτοφυλακίου συναλλαγών
-Financial Times: Η ελβετική εποπτική αρχή εμμένει στην απόφασή της για απαλοιφή των ομολόγων ΑΤ1 αξίας $17δις κατά το πακέτο διάσωσης της Credit Suisse
-Reuters: Σταθεροποίηση για το δολάριο καθώς οι επενδυτές ερμηνεύουν τη συμπεριφορά της Κεντρικής Τράπεζας ΗΠΑ – άνοδος και για το γεν Ιαπωνίας
-Bloomberg: Ενδεχόμενη αύξηση της τιμής του πετρελάιου ενόψει αναιμικής πορείας του δολαρίου ΗΠΑ
-MarketWatch: Καθοδική πορεία για το Bitcoin. Έμποροι σε κρυπτονομίσματα υιοθετούν πιο συντηρητική επενδυτική συμπεριφορά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τρία προαναφερθένα θέματα, μπορείτε να ανατρέξετε στο newsletter της K. Treppides & Co Ltd με αριθμό τεύχους 12.

Επιλέγοντας να γίνετε συνδρομητής στο newsletter της K.Treppides & Co Ltd διασφαλίζετε ότι:

- Είστε ενημερωμένοι για όλες τις νεότερες οδηγίες από αρμόδιους φορείς στην Κύπρο, την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και παγκόσμιους οργανισμούς.
- Λαμβάνετε όλες τις απαραίτητες ανακοινώσεις που αφορούν ελεγκτικών, φορολογικών, λογιστικών και χρηματοοικονομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών.
- Διαβάζετε όλα τα σημαντικά νέα που αφορούν στις αγορές, αλλά και αναλύσεις και εκτιμήσεις για τις επιδράσεις και αλλαγές που επίκεινται.
- Είστε συγχρονισμένοι με όλες τις τάσεις που αφορούν τον τομέα των χρηματοοικονομικών, τραπεζιτικών, του blockchain και των ψηφιακών νομισμάτων.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε άμεσα τη συνδρομή σας στο newsletter της K.Treppides & Co Ltd ΕΔΩ.

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση