ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΗΚ: Πληρωμές και άλλες καταβολές μέσω e-banking ή τραπεζικής εντολής

Όλες οι πληροφορίες

ΚΥΠΕ

Με γνώμονα την πρόληψη και υγεία των εργαζομένων και των πελατών της ΑΗΚ και με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, η Αρχή ενημερώνει το κοινό πως η καταβολή των όρων σύνδεσης από αιτητές, καθώς και η πληρωμή για την οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία προσφέρει ο Διαχειριστής Συστήματος Διανομής (ΑΗΚ) στους πελάτες του, θα γίνεται αποδεχτή και ηλεκτρονικά μέσω e-banking ή με εντολή Τραπεζικού Ιδρύματος.

Ανακοίνωση της ΑΗΚ αναφέρει ότι η πληρωμή θα μπορεί να καταβληθεί, επίσης, στα κατά τόπους Ταμεία των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πελατών της ΑΗΚ. Τα στοιχεία του λογαριασμού της ΑΗΚ στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ στον οποίο θα γίνονται τα εμβάσματα είναι:

Όνομα Λογαριασμού: Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου
Αρ. Λογαριασμού: 357010225405
IBAN: CY80 0020 0195 0000 3570 1022 5405

Η διεύθυνση SWIFT ή ο κωδικός BIC της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ είναι: BCYPCY2N

Οι πελάτες καλούνται όπως συμπληρώσουν στο πεδίο της ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ του εμβάσματος τους, τον Αριθμό Αίτησης των Όρων Σύνδεσης ή τον Αριθμό Τιμολογίου που εξοφλείται. Στην απουσία αυτής της πληροφορίας, η ταυτοποίηση της πληρωμής γίνεται εξαιρετικά δύσκολη και χρονοβόρα, με αντίστοιχη καθυστέρηση της υπόθεσης στο στάδιο του ξεκαθαρίσματος της ταυτοποίησης της πληρωμής με τον πελάτη.

Αφού γίνει το έμβασμα, η απόδειξη μαζί με τους υπογεγραμμένους Όρους Σύνδεσης της ΑΗΚ θα μπορούν είτε να ταχυδρομηθούν είτε να παραδοθούν σε κλειστό φάκελο στο ειδικό κουτί που θα βρίσκεται στην Υποδοχή των Περιφερειακών Γραφείων Διανομής της ΑΗΚ, Κέντρα Εξυπηρέτησης Χρηστών Δικτύου.

Το ίδιο ισχύει και για την πληρωμή οποιασδήποτε άλλης υπηρεσίας προσφέρει η ΑΗΚ, ως ΔΣΔ, όπως πληρωμή για την υποβολή αίτησης για σύνδεση Φωτοβολταϊκού Συστήματος Συμψηφισμού Μετρήσεων (Net Metering), επανέλεγχο ηλεκτρικής εγκατάστασης, υποβολή αίτησης για ενδεικτική αρχική εκτίμηση κόστους πιθανής μελλοντικής σύνδεσης Συστήματος Παραγωγής Ηλεκτρισμού με το Δίκτυο Διανομής, κλπ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση