ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 20:05
 

Aλλάζει ταυτότητα μετά το 2020 το My Mall

Στα 96 εκατομμύρια ευρώ αποτιμάται το 46% του εμπορικού κέντρου στη Λεμεσό

Newsroom K

Μέχρι την λήξη του 2019 δεν αναμένεται ότι θα υπάρξουν νεότερα σε σχέση με την πώληση του 46% του My Mall στη Λεμεσό, αν και η διαδικασία διαβουλεύσεων είναι σε εξέλιξη τα τελευταία δύο χρόνια. Πηγές αναφέρουν στην «Κ» ότι το συγκεκριμένο ποσοστό είναι τα τελευταία οκτώ χρόνια στα χέρια ειδικών διαχειριστών, αφού η εταιρεία BSR Europe έχει τεθεί από 2011 σε καθεστώς εκκαθάρισης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές από το 2017 οι ειδικοί διαχειριστές του My Mall είναι σε διαβούλευση με ενδιαφερόμενους επενδυτές, οι οποίες γίνονται σε προκαταρκτικό στάδιο με το τοπίο να μην είναι ακόμα ξεκάθαρο. 

Επί του παρόντος υπάρχει ενδιαφέρον από διάφορες εταιρείες οι οποίες έχουν βάση στην Κύπρο. Ξεκαθαρίζεται ότι δεν έχουν καμία σχέση με τους ιδιοκτήτες των υφιστάμενων εμπορικών κέντρων, ενώ σενάριο δεν αποτελεί το εν λόγω ποσοστό να περάσει στα χέρια ενοικιαστών του εμπορικού κέντρου, όπως στην πρόσφατη περίπτωση του Nicosia Mall. Σύμφωνα με πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι είναι εταιρείες του εξωτερικού με βάση στην Κύπρο, οι οποίοι συζητούν στην βάση των 96 εκατομμυρίων ευρώ, όπως έχει κοστολογηθεί το 46% του My Mall από τους ειδικούς διαχειριστές. 

Κανονικά η επέκταση του My Mall

Στο μεταξύ κανονικά προχωρούν οι σχεδιασμοί επέκτασης του My Mall αν και σύμφωνα με πληροφορίες είχαν αποτελέσει κάποια στιγμή εμπόδιο στις διαπραγματεύσεις με τους ενδιαφερόμενους αγοραστές.  Οι διαδικασίες για επέκταση του MyMall έχει στόχο να καλύψει, τις ανάγκες της αγοράς και το ενδιαφέρον που υπάρχει από διεθνείς εμπορικές αλυσίδες. Το πλάνο αφορά την αξιοποίηση άλλων επτά χιλιάδων τμ δυτικά του εμπορικού κέντρου. Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του προσχεδίου είναι μέχρι το 2020 και το ύψος της επένδυσης είναι τα δέκα εκατομμύρια ευρώ. Το πώς θα γίνει ο διαχωρισμός των τετραγωνικών θα κριθεί αναλόγως των αναγκών του κάθε καταστήματος, ενώ μέσα στα πλάνα εξετάζεται και η μετακίνηση του food court στην νέα πτέρυγα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Ι. Κασουλίδης στην «Κ»: Hρθε η ώρα για το ταγκό της λύσης

«Το ταγκό, ναι χρειάζεται δυο. Για να είναι όμορφο όμως και να γεμίζει όλους, χορευτές και θεατές χρειάζεται ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  10:50

Μνημόνευση του Ουκρανίας Επιφάνιου από Βαρθολομαίο - Ιερώνυμο

«Aν αποφασίσουν καμιά φορά οι `ιερωμένοι` να βγάλουν αυτά τα γελεία σκαφανδρα από τα κεφάλια τους, πιθανώς ...»
ΑΚΑ  |  10:24

Προσφυγή εναντίον του Ερντογάν στο Διεθνές Δικαστήριο ζητά στέλεχος του SPD

«Για φαντάσου `μεγάλε` να φας την πίττα με τη φόλα!!!! »
ΑΚΑ  |  10:20

Απειλεί με συνέχιση των επιχειρήσεων ο Ερντογάν αν δεν αποχωρήσουν οι Κούρδοι

«Εσύ προχώρα και .... βλέπουμε! Θα έρθει εκείνη η ώρα που και οι φίλοι σου θα σε...............»
ΑΚΑ  |  10:19

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X