ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 11:57
 

Αναγνώριση της Staroil από τα Παγκύπρια Περιβαλλοντικά Βραβεία

«Αργυρός Προστάτης του Περιβάλλοντος» για τις δράσεις που υλοποίησε η εταιρεία κατά το 2018.

Δελτίο Τύπου

Σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία του Εξοχότατου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη και του Υπουργού Γεωργίας Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστα Καδή, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Staroil, Γιώργος Πέτρου παρέλαβε το τιμητικό βραβείο του ‘Αργυρού Προστάτη του Περιβάλλοντος για τις δράσεις και τις ενέργειες που υλοποίησε η εταιρεία κατά το 2018.

Μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ‘Staroil Goes Green’ η εταιρεία από τις αρχές του περασμένου έτους, έχει προχωρήσει σε μια σειρά ενεργειών και δράσεων με στόχο τη μείωση της ρύπανσης του περιβάλλοντος αλλά και της προστασίας του. Δίνοντας κύρια έμφαση στην ενίσχυση του οικοσυστήματος, αλλά και στους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να αποβάλουμε από την καθημερινότητα μας λανθασμένες πρακτικές, η Staroil επιδιώκει να ευαισθητοποιήσει το κοινό και άλλες εταιρείες να αγκαλιάσουν τέτοιου είδους ενέργειες έτσι ώστε όλοι μαζί, να κάνουμε την αρχή της αλλαγής.

Σε δηλώσεις του μετά τη βράβευση ο Διευθύνων Σύμβουλος της Staroil, κ. Γιώργος Πέτρου ανέφερε: «Το βραβείο αυτό, αποτελεί την αναγνώριση των προσπαθειών μας για τη συνεχή συμβολή προς τα κοινά, αλλά και για την έμπρακτη συνεισφορά μας στην αειφορία του τόπου μας. Η διάκριση της Staroil στα βραβεία ως η μοναδική εκπρόσωπος από τον τομέα καυσίμων, μας γεμίζει με μεγάλη ευθύνη να παραμείνουμε πιστοί στο πρόγραμμα μας, αλλά και για ενισχύσουμε περαιτέρω τις δράσεις μας. Ήδη από την αρχή του νέου έτους έχουμε προχωρήσει σε στρατηγική συνεργασία με την Green Dot και την ΑΦΗΣ Κύπρου για την εγκατάσταση ειδικών κάδων ανακύκλωσης μπαταριών σε όλα μας τα πρατήρια». Κλείνοντας τις δηλώσεις του ο κ. Πέτρου σχολίασε πως: «Η Staroil θα συνεχίσει να αναλαμβάνει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, έτσι ώστε να αποτελέσει αρωγό στη διαμόρφωση μιας κοινωνίας συνειδητοποιημένης σε σχέση με το περιβάλλον αλλά και για να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση από άλλες εταιρείες και οργανισμούς».

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Τζιουλιάνι: Ξέπλυμα Μπάιντεν με δίαυλο την Κύπρο

«You should be more circumspect about positng such a serious charge without background check. THe charges ...»
ANDREAS  |  00:17

#PoliticsBlog Οι επιθέσεις κατά Χριστοδουλίδη και η νέα λίστα του Οδυσσέα

«Δια της πλαγίας η Καθημερινή πλασάρει τον Υπουργό Εξωτερικών ως εν δυνάμει υποψήφιο στις προεδρικές ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  12:41

Απαντούν οι εκπαιδευτικοί στην έκκληση Χαμπιαούρη για διάλογο

«Ως εκπαιδευτικές οργανώσεις είστε απαράδεκτοι. Δεν σέβεστε ούτε την εργοδότησή σας, ούτε τους μαθητές, ...»
Ελένη Αγαθοκλέους  |  18:46

Δρόμος μετ’ εμποδίων για τον τουρισμό

«Τα παιδία παίζει, οι ηλίθιοι πληρώνουν φόρους και οι ατσίδες πωλούν και αγοράζουν τα πάντα και τους ...»
Ai Em  |  09:37

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X