ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανανεώθηκαν οι συλλογικές συμβάσεις του προσωπικού της Cytacom

Ο CEO της Cyta και Πρόεδρος της Cytacom Solutions, Αντρέας Νεοκλέους, ανέφερε ότι, η ανανέωση των συμβάσεων αποδεικνύει την αμοιβαία κατανόηση του κοινού οράματος, καθώς και την αρμονική συνεργασία με

ΚΥΠΕ

Η Διεύθυνση της θυγατρικής εταιρείας της Cyta, Cytacom Solutions Ltd, ανανέωσε τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας 2023-2024 για το Μηνιαίο και Ωρομίσθιο προσωπικό.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Cyta, οι ανανεωμένες συμβάσεις υπογράφηκαν στις 28 Μαΐου 2024, από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ-ΣΕΚ), ΑΣΕΤ- Cyta, ΠΑΣΕ-ΑΤΗΚ και ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ- CYTA.

Ο CEO της Cyta και Πρόεδρος της Cytacom Solutions, Αντρέας Νεοκλέους, ανέφερε ότι, η ανανέωση των συμβάσεων αποδεικνύει την αμοιβαία κατανόηση του κοινού οράματος, καθώς και την αρμονική συνεργασία μεταξύ της Διεύθυνσης και των εκπροσώπων του Προσωπικού, μια συνεργασία μέσα από την οποία η πρόοδος, η εξέλιξη και η ευημερία της Cyta αναδεικνύονται ως πρωταρχικό μέλημα όλων των μερών.

Οι εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών οργανώσεων εξέφρασαν την ικανοποίηση τους, υπογραμμίζοντας με τη σειρά τους την αγαστή συνεργασία που διατηρούν με τη Διεύθυνση της Cyta, γεγονός που ενισχύει την εργατική ειρήνη και προσθέτει αξία τόσο στο προσωπικό όσο και στον ίδιο τον Οργανισμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η BBF παραμένει ακλόνητη στη δέσμευσή της να στηρίζει τις τοπικές κοινότητες που εμπνέουν και συγκινούν με τις δράσεις τους ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ