ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:55
 

Baker Tilly South East Europe Alliance

Στα πλαίσια υλοποίησης του σχεδίου δράσης του Alliance έχουν προσεγγιστεί οι κορυφαίες εταιρείες στις τοπικές αγορές

Δελτίο Τύπου

Η Baker Tilly South East Europe πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία στις 23 Ιανουαρίου στα γραφεία της στη Κύπρο, την πρώτη συνάντηση μελών του Baker Tilly South East Europe Alliance ενός νέου οράματος της, στην παρουσία του προέδρου του ομίλου κ. Geoff Barnes.

Η Baker Tilly στα πλαίσια της επέκτασης των εργασιών της σε όλες τις κύριες πόλεις των χωρών που δραστηριοποιείται στις οποίες όμως δεν διατηρεί δικά της γραφεία, έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο συνεργαζόμενων γραφείων, το Baker Tilly South East Europe Alliance. Mέσω του Alliance στοχεύει στην διείσδυση σε νέες αγορές καθώς και στην επέκταση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του ομίλου. Το όραμά μας είναι να διπλασιάσουμε το μέγεθος της Baker Tilly South East Europe μέσα στα επόμενα 5 χρόνια.

Το Baker Tilly South East Europe Alliance έχει δημιουργηθεί με τη συμμετοχή ανεξάρτητων λογιστικών και συμβουλευτικών εταιρειών, στον ευρύτερο χώρο των Βαλκανίων σε 20 κεντρικές πόλεις. Μέχρι σήμερα έχουν προσχωρήσει πέντε γραφεία στην Ελλάδα και στην Ρουμανία.

Στα πλαίσια υλοποίησης του σχεδίου δράσης του Alliance έχουν προσεγγιστεί οι κορυφαίες εταιρείες στις τοπικές αγορές καθώς επίσης τα μέλη του θα έχουν την ευκαιρία να επωφελούνται από τους πόρους και την τεχνογνωσία της Baker Tilly South East Europe κάτι το οποίο τους προσδίδει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών τους στις τοπικές αγορές. Η συμμετοχή στο Baker Tilly South East Europe Alliance παρέχει στους συνεργάτες πρόσβαση στο δίκτυο της Baker Tilly σε όλες τις υπηρεσίες, ενώ τους επιτρέπεται να διατηρήσουν την ανεξαρτησία και την επιχειρηματική τους κουλτούρα.

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας στους τομείς του ελέγχου, φορολογίας, ΦΠΑ, τιμών μεταβίβασης, εταιρικής χρηματοδότησης, τεχνικής εκπαίδευσης και άλλων εξειδικευμένων υπηρεσιών θα επιτρέπει στους πελάτες να απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που υπερτερούν του τοπικού ανταγωνισμού.

Ο κ. Μάριος Α. Κλείτου, Διευθύνων Σύμβουλος της Baker Tilly καλωσόρισε τις επιχειρήσεις και τα στελέχη τους που ασπάστηκαν το όραμα της Baker Tilly South East Europe και τόνισε ότι ‘’ξεκινούμε με την ίδια σταθερή προσήλωση την υλοποίηση του οράματος, με αποκλειστικό κριτήριο τη διατήρηση της ποιότητας των υπηρεσιών μας στα υψηλότερα πρότυπα και την εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας , αναζητούμε συνεχώς τρόπους ενίσχυσης της εμπειρίας και παρουσίας μας στις οικονομικές και γεωγραφικές περιοχές όπου δραστηριοποιούμαστε’’.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Δύσκολοι καιροί για κόμματα και πρίγκιπες

«Δυστυχώς δεν υπάρχει αντιπολίτευση αφού βάζουν διαγωνισμό ηλιθιότητας μεταξύ τους....»
Αρμαγεδών  |  12:27

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Γεια σας και Καλώς ήλθατε στο Spotcap Global Loan Services, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι ...»
Claudia Klein  |  16:31

#PoliticsBlog Οι παραιτήσεις στο ΔΗΚΟ, οι καθαρές συνειδήσεις και ο Παμπορίδης

«Να μη ξεχνούμε και την μείωση θητείας σε 13 μήνες....»
Αρμαγεδών  |  12:32

#PoliticsBlog Οι αποφάσεις του Νίκαρου, ο Νετανιάχου και το «κοινό» restart

«Δυστυχώς το Ισραήλ είναι η μόνη χώρα που μπορεί να βοηθήσει αν πάει κάτι στραβά και είναι δίπλα μας... ...»
Αρμαγεδών  |  14:02

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X