ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Βραβεύσεις για το Ανθρώπινο Δυναμικό της Lidl Κύπρου

Για ακόμη μια φορά η Lidl Κύπρου αποδεικνύει πως είναι ένας κορυφαίος εργοδότης που συνεχώς εξελίσσεται και καινοτομεί

Δελτίο Τύπου

Οι δράσεις του τμήματος Ανθρωπίνου Δυναμικού για ενίσχυση και ενδυνάμωση των εργαζομένων της Lidl Κύπρου αναγνωρίζονται και σε τοπικό επίπεδο όπου και βραβεύτηκαν στα Digital Marketing Awards.

Για ακόμη μια φορά η Lidl Κύπρου αποδεικνύει πως είναι ένας κορυφαίος εργοδότης που συνεχώς εξελίσσεται και καινοτομεί, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο! Στη τελετή απονομής των Digital Marketing (DMA) Awards 2021, η Lidl Κύπρου έλαβε 4 διακρίσεις ως αποτέλεσμα των δράσεων της εταιρίας ως Κορυφαίος Εργοδότης.

Αναλυτικά τα βραβεία:

• Gold και Bronze βραβεία για την καλύτερη συνολική χρήση του YouTube και την την καλύτερη αξιοποίηση του Video, στην κατηγορία Best on YouTube και Best Use of Video αντίστοιχα. Δημιουργώντας μια σειρά 5 επεισοδίων σε μορφή Trailer επιτυχημένης σειράς γιορτάσαμε την ανάδειξή μας ως Top Employer με πρωταγωνιστές το ίδιο το #teamLidl.

• Gold βραβείο για την καλύτερη συνολική χρήση του LinkedIn, στην κατηγορία Best on LinkedIn και την δημιουργία ενός community με σκοπό να μπορέσουμε να προβάλουμε την αυθεντική Lidl Κύπρου σε κάθε δυνητικό υποψήφιο.

• Bronze βραβείο στην κατηγορία Best Lead Generation Campaign για την ολοκληρωμένη στρατηγική προσέλκυσης ταλέντου και υποψηφίων με την βελτιστοποίηση του recruitment funnel, δημιουργώντας ένα ολιστικό experience από το πρώτο touchpoint μέχρι το τελικό onboarding.

«Οι βραβεύσεις μας στον εγχώριο διαγωνισμό Digital Marketing Awards έρχονται να επιβεβαιώσουν τις καινοτόμες δράσεις μας ως προς την προσέλκυση υποψηφίων. Επενδύουμε πάνω σε όλα τα στάδια του Recruitment Funnel, εξασφαλίζοντας μια διαδικασία προσέλκυσης ταλέντου που χαρακτηρίζεται από διαφάνεια, ισότητα και συμπερίληψη. Οι βραβεύσεις αυτές έρχονται να προστεθούν στην πιστοποίησή μας ως Top Employer για 5η συνεχόμενη χρονιά και να μας δώσουν την δύναμη να συνεχίζουμε να καινοτομούμε για τους ανθρώπους μας.» δήλωσε ο Γιάννης Επαμεινώνδας, Head of HR της Lidl Κύπρου.

Ενδυναμώνοντας περαιτέρω την παρουσία της στην Κυπριακή αγορά λιανεμπορίου και στο ανθρώπινο δυναμικό, η εταιρία προγραμματίζει το άνοιγμα 2 νέων καταστημάτων σε Λεμεσό και Λευκωσία μέσα στο 2022.

Σχεδιάζει μάλιστα “Lidl Days”, ανοιχτές ημέρες γνωριμίας και καριέρας, και προσκαλεί κάθε υποψήφιο ή υποψήφια να έρθει με το βιογραφικό του/της ώστε να γνωρίσει καλύτερα την ομάδα της Επόμενα προγραμματισμένα “Lidl Days” Πέμπτη 2 Ιουνίου στην Λεμεσό και Παρασκευή 24 Ιουνίου στην Λευκωσία. Βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η BBF παραμένει ακλόνητη στη δέσμευσή της να στηρίζει τις τοπικές κοινότητες που εμπνέουν και συγκινούν με τις δράσεις τους ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ