ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Char. Pilakoutas Group: Πρωταγωνιστής στην ηλεκτροκίνηση

Δελτίο Τύπου

Ο Όμιλος Πηλακούτα, ο ηγετικός όμιλος της αυτοκίνησης στην Κύπρο, αντιπροσωπεύει brands που προσφέρουν το μεγαλύτερο εύρος επιλογών ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ικανών να ανταποκριθούν σε κάθε ανάγκη. Με τεχνολογικές καινοτομίες και πάντοτε με την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση και υποστήριξη του Ομίλου Πηλακούτα.

Τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα μας

BMW iX1 Η πρώτη αμιγώς ηλεκτρική BMW iX1 δείχνει τον τρόπο που η άμεση οδηγική απόλαυση και η σύγχρονη ευελιξία, συνδυάζονται με κινητικότητα μηδενικών ρύπων. Με εξωτερική εμφάνιση γεμάτη αυτοπεποίθηση, κορυφαία άνεση και μοντέρνο cockpit πολυμέσων με την πρωτοποριακή BMW Curved Display.

Ο Όμιλος Πηλακούτα έχει στόχο την ενίσχυση της ηλεκτροκίνησης για ένα πιο πράσινο αύριο και μια καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους.

BMW i7 Τώρα, περισσότερο από ποτέ, ο αριθμός 7 αντιπροσωπεύει την πολυτέλεια, την οδηγική απόλαυση, την άνεση σε ταξίδια μεγάλων αποστάσεων και την πρωτοποριακή τεχνολογία. Το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό, πολυτελές sedan BMW i7 αποδεικνύει ότι η μοναδική εμπειρία οδήγησης και η απόλυτη αίσθηση ευεξίας μέσα στο αυτοκίνητο μπορούν να συνυπάρξουν, μαζί με τη δέσμευση στη βιωσιμότητα. Ενσωματώνει καινοτόμα χαρακτηριστικά, όπως η BMW Theatre Screen, η πολυαισθητηριακή εμπειρία οχήματος BMW iDrive, καθώς και η BMW Curved Display.

BMW iX Η BMW iX αποτελεί τη νέα τεχνολογική ναυαρχίδα του Ομίλου της BMW. Συνδυάζει οδηγική απόλαυση μηδενικών ρύπων, σπορ χαρακτήρα και μία ασυναγώνιστη αυτονομία, πάντα με οδηγό τη βιωσιμότητα. Διαθέτει πρωτοποριακό στυλ, δίνοντας έμφαση στην πολυτέλεια και την άνεση.

BMW iX3 Ενσωματώνοντας το ανασχεδιασμένο, βασικό πακέτο M Sport, το BMW iX3 δείχνει πιο σπορ από ποτέ. Με αυτονομία έως και 461 km και κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας από 18,5 kWh/100 km, η BMW iX3 ταιριάζει ιδανικά σε κάθε διαδρομή, μικρή ή μεγάλη.

BMW i4 Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό Gran Coupé πεντάθυρο BMW i4, προσφέρει εξαιρετική δυναμική με υψηλό επίπεδο άνεσης και μηδενικές εκπομπές CO2. Eξοπλισμένο με την τεχνολογία BMW eDrive πέμπτης γενιάς για σπορ οδήγηση, μεγάλη αυτονομία και πέντε ευρύχωρα καθίσματα πλήρους μεγέθους, μετατρέπει κάθε ταξίδι σε μοναδική εμπειρία.

MINI Electric Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό ΜΙΝΙ στην ιστορία της μάρκας, έρχεται μετά από 60 και πλέον χρόνια από τη δημιουργία του θρυλικού μοντέλου. Το πολυτελές μικρό αυτοκίνητο προσφέρει γνήσια αίσθηση ΜΙΝΙ, με οδήγηση μηδενικών ρύπων.

Jaguar I-Pace To πλήρως ηλεκτρικό coupé SUV της Jaguar, το I-Pace, ξεχωρίζει από κάθε άλλο αυτοκίνητο στον δρόμο. Είναι το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο στην ιστορία της μάρκας που τοποθετεί και επίσημα την Jaguar στη νέα εποχή της αυτοκίνησης, οδηγώντας προς ένα μέλλον ηλεκτρικό.

NISSAN Ariya To Αriya αποτελεί το πρώτο ηλεκτρικό coupé crossover της Nissan, με τολμηρή σχεδίαση, εντυπωσιακές επιδόσεις και ένα ιδιαίτερα φιλόξενο και πολυτελές εσωτερικό. Με διπλό κινητήρα, το σύστημα e-4ORCE All-Wheel Drive προσφέρει μια συναρπαστική οδηγική απόλαυση.

NISSAN LEAF Το πλήρως ηλεκτρικό Nissan LEAF είναι η τεχνολογική επιτομή  του Nissan Intelligent Mobility. Εξοπλισμένο με τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες Intelligent Driving, συμπεριλαμβανομένων των e-Pedal και ProPILOT, προσφέρει κορυφαία ασφάλεια και απαράμιλλη εμπειρία ηλεκτροκίνησης.

H στρατηγική μας για την ηλεκτροκίνηση

Στο πλαίσιο της βιώσιμης ανάπτυξής μας και με άξονα την εταιρική κοινωνική ευθύνη, έχουμε ως στόχο την ενίσχυση της ηλεκτροκίνησης για ένα πιο πράσινο αύριο και μια καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους. Στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε στην αύξηση της ζήτησης για ηλεκτροκίνηση, καλύπτοντας τις επιθυμίες των πελατών μας και διασφαλίζοντας παράλληλα το επίπεδο υποστήριξης μετά την πώληση, τόσο σε εξειδικευμένη τεχνογνωσία όσο και σε επάρκεια ανταλλακτικών.

Φορτιστές/ σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων  

Πρόσφατα, ο Όμιλος Πηλακούτα μαζί με την Troodos Electric Cables, παρουσίασαν την πρωτοβουλία e-Point Cyprus, με στόχο την ανάπτυξη ενός παγκύπριου δικτύου σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε δημόσιους χώρους. Ο Όμιλός μας έχει αναλάβει όλο το κόστος εξοπλισμού και εγκατάστασης του δικτύου e-Point, ενώ σε συνεργασία με διάφορους οργανισμούς και δήμους, η φόρτιση των οχημάτων θα παρέχεται δωρεάν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Παράλληλα, επενδύουμε διαρκώς στην εκπαίδευση του προσωπικού μας για θέματα ηλεκτροκίνησης, τόσο στο τεχνικό τμήμα (service) όσο και στον τομέα πωλήσεων. Η εξέλιξη της τεχνολογίας απαιτεί συνεχή εκπαίδευση των ανθρώπων μας. Στην κατεύθυνση αυτή, έχει προσαρμοστεί κατάλληλα η δομή του συνεργείου μας, με εξειδικευμένα τμήματα συντήρησης και επισκευής των ηλεκτρικών οχημάτων. Επιπρόσθετα, έχουμε επενδύσει σε ειδικό τεχνικό εξοπλισμό για το συνεργείο.

Ειδικές υπηρεσίες για τους πελάτες μας

Με την πρωτοβουλία e-Point Cyprus, έχουμε εγκαταστήσει σημεία φόρτισης στους εκθεσιακούς χώρους μας και στα συνεργεία σε όλη την Κύπρο. Επιπρόσθετα, μέσω της κάθε μάρκας που αντιπροσωπεύουμε, παρέχουμε καινοτόμες λύσεις φόρτισης στο σπίτι.

ΕΠΚΟΙΝΩΝΙΑ  
BMW / MINI / ROLLS-ROYCE: 77771600
Jaguar / Land Rover: 77771800
NISSAN: 77777220
Renault / Dacia / Mitsubishi Motors: 77773344

www.pilakoutasgroup.com.cy

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση