ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Cyprus Airways - Καμία συνεργασία με αερομεταφορείς από Ρωσία

Η ανακοίνωση της εταιρείας

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Η διοίκηση της Cyprus Airways αποστασιοποιείται από τις δηλώσεις τοπικών ιστοσελίδων σχετικά με τις νέες προγραμματισμένες πτήσεις της προς Γερεβάν σε συνεργασία με ρωσικές αερομεταφορές.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η εταιρεία, τους τελευταίους μήνες έχει προγραμματίσει εποχικές πτήσεις προς το Γερεβάν, όπως και οι ανταγωνιστικές εταιρείες Aegean Airways και Wizzair. Μετά την απόκτηση όλων των σχετικών αδειών, οι πτήσεις δημοσιεύθηκαν από την αεροπορική εταιρεία χθες. Οι πτήσεις πραγματοποιούνται σε προγραμματισμένη βάση 2 φορές την εβδομάδα με airbus A320.

Η διοίκηση της Cyprus Airways εκπλήσσεται όταν διαβάζει αυτές τις αναφορές και αποστασιοποιείται πλήρως από τους υπαινιγμούς ότι αυτές οι πτήσεις πραγματοποιούνται σε συνεργασία με άλλες αεροπορικές εταιρείες και πιο συγκεκριμένα, αερομεταφορείς με έδρα τη Ρωσία.

Οι Κυπριακές Αερογραμμές ΔΕΝ συνεργάζονται μέσω διασύνδεσης, κοινής χρήσης κωδικών ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο με ρωσικούς αερομεταφορείς, από την ημέρα που τέθηκαν σε εφαρμογή οι κυρώσεις, φέτος τον Φεβρουάριο.

Η Cyprus Airways εκτελεί τακτικές πτήσεις μεταξύ Λάρνακας και Γερεβάν, όπως κάνουν και οι ανταγωνιστικές εταιρείες, Wizzair και Aegean Airways. Οι Κυπριακές Αερογραμμές, όπως και οι άλλες εταιρείες, υπέβαλαν αίτηση και έλαβαν όλες τις άδειες και τα πιστοποιητικά, ώστε να εκτελούν κανονικά τις συγκεκριμένες πτήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Ακόμα μία χρονιά τα METRO στηρίζουν έμπρακτα τα αδέσποτα ζώα της Κύπρου.
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ