ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ελληνική Τράπεζα: Στεγαστικό, εύκολα από το κινητό και στα μέτρα σου

Η διαδικασία αίτησης στεγαστικού δανείου δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη για τους πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας, χάρη στο Hellenic Bank Mobile App, ενώ οι διαθέσιμες επιλογές έρχονται για να δώσουν λύσεις σε κάθε ανάγκες στέγασης. Η Ελληνική Τράπεζα παραμένει σταθερά δίπλα στους πελάτες της, προσφέροντας μια πλήρη γκάμα δανειοδοτικών προϊόντων που καλύπτει όλες τις ανάγκες στέγασης και όχι μόνο. 

Δάνειο Κατοικίας

Το Δάνειο Κατοικίας είναι η πρώτη επιλογή για τη χρηματοδότηση της κύριας κατοικίας. Ιδανικό για την αγορά, ανέγερση ή ανακαίνιση κύριας κατοικίας με μεγάλη διάρκεια αποπληρωμής μέχρι 30 χρόνια και περίοδο χάριτος μέχρι και 24 μήνες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το σχέδιο παραχωρείται και για ενοποίηση/ μεταφορά υφιστάμενων διευκολύνσεων από άλλη τράπεζα.

Δάνειο Green Κατοικία

Η Ελληνική Τράπεζα οδηγεί τη στροφή στην Πράσινη Οικονομία. Επικεντρώνεται στη βιώσιμη χρηματοδότηση προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα και ολοκληρωμένες υπηρεσίες με συμβουλές και κίνητρα προς τους πελάτες της και ενθαρρύνοντάς τους να βελτιώσουν τις περιβαλλοντικές τους επιδόσεις. Το δάνειο «Green Κατοικία» προσφέρει ευνοϊκότερη τιμολόγηση στεγαστικού δανείου για την αγορά και ανέγερση «πράσινης κατοικίας» ενεργειακής απόδοσης κατηγορίας Α, καθώς και για την ανακαίνιση/ ενεργειακή αναβάθμιση υφιστάμενης κατοικίας σε κατηγορία Α. Το ποσό του δανείου μπορεί να είναι μέχρι 80% της αξίας της κύριας κατοικίας, ενώ το υπόλοιπο 20% είτε καταβάλλεται από τον αγοραστή σε μετρητά, είτε χρηματοδοτείται από την Ελληνική Τράπεζα μέσω υποθήκευσης επιπρόσθετου ακινήτου.

Σταθερό επιτόκιο για τα πρώτα 3,5 ή 10 χρόνια

Το Δάνειο Κατοικίας αλλά και το δάνειο Green Κατοικία προσφέρουν την επιλογή σταθερού επιτοκίου για τα πρώτα 3, 5 ή 10 χρόνια του δανείου, ώστε η μηνιαία δόση του δανείου να παραμένει αμετάβλητη για τη διάρκεια του σταθερού επιτοκίου και ο πελάτης να μην ανησυχεί για τις οποιεσδήποτε αυξομειώσεις στην τιμή του βασικού επιτοκίου, προγραμματίζοντας έτσι καλύτερα τα μηνιαία του έξοδα.

Χρηματοδότηση Οικιακού Εξοπλισμού

Η Ελληνική Τράπεζα είναι δίπλα στον πελάτη, προσφέροντάς του την επιλογή της «Χρηματοδότησης Οικιακού Εξοπλισμού» μέσω συμφωνίας χρηματοδοτικής μίσθωσης με σκοπό την αγορά νέων οικιακών και ηλεκτρονικών συσκευών και επίπλων για το σπίτι του. Το σχέδιο αφορά αποκλειστικά πελάτες που θα λάβουν ή διατηρούν στεγαστικό δάνειο με την Τράπεζα.

Δάνειο Real Estate

Η Ελληνική Τράπεζα προσφέρει λύσεις δανεισμού για οποιοδήποτε ακίνητο ονειρεύονται οι πελάτες της. Το Δάνειο Real Estate είναι η ιδανική επιλογή για την αγορά, ανέγερση ή ανακαίνιση εξοχικής κατοικίας, την αγορά γης για μελλοντική ή άμεση χρήση, την αγορά ακινήτου προς ενοικίαση ή επένδυση και την αγορά, ανακαίνιση ακινήτου για επαγγελματική χρήση. Το προϊόν προσφέρει κυμαινόμενο επιτόκιο, αλλά και επιλογή για σταθερό επιτόκιο για τα πρώτα 3 χρόνια του δανείου, περίοδο χάριτος κατά τη φάση ανέγερση και μεγάλη διάρκεια αποπληρωμής.

Γρήγορα και απλά

Οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας μπορούν να επιλέξουν το στεγαστικό σχέδιο που ταιριάζει στις οικονομικές τους ανάγκες και να ξεκινήσουν τη διαδικασία διαδικτυακά! Μέσω του Hellenic Bank Mobile App οι πελάτες μπορούν ανά πάσα στιγμή, εύκολα και απλά, να επιλέξουν από τα «Προϊόντα Δανειοδότησης» και να αιτηθούν για «Στεγαστικό Δάνειο». Επίσης, συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία στον υπολογιστή δόσης στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Τράπεζας μπορούν να μάθουν στη στιγμή τη δόση για τη χρηματοδοτική λύση που τους ενδιαφέρει. Εξάλλου, με την επιλογή του «Book A Meeting» στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Τράπεζας όλα έχουν γίνει πιο γρήγορα. Ο πελάτης διευθετεί ραντεβού με λειτουργό της Τράπεζας, την ημέρα και ώρα που τον βολεύει και επιλέγει αν το ραντεβού αυτό θα γίνει διαδικτυακά ή με επίσκεψη στο κατάστημα της επιλογής του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση