ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Καλύψτε τις στεγαστικές σας ανάγκες με το δάνειο Alpha Κατοικία από την Alpha Bank

Με τις γεωπολιτικές αναταράξεις να επηρεάζουν άμεσα την πορεία του πληθωρισμού, των επιτοκίων δανεισμού και ευρύτερα του οικογενειακού προϋπολογισμού, το όνειρο για απόκτηση ή αναβάθμιση προσωπικής κατοικίας για πολλούς φαντάζει ολοένα και πιο δύσκολο. H Alpha Bank Cyprus Ltd αφουγκράζεται με υπευθυνότητα τις ανάγκες της κοινωνίας και ανταποκρίνεται άμεσα σε αυτές, με ένα ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών. Με το στεγαστικό δάνειο Alpha Κατοικία, η Τράπεζα απαντά εμπράκτως στις προκλήσεις της εποχής, καλύπτοντας έτσι κάθε στεγαστική ανάγκη.

Το στεγαστικό δάνειο Alpha Κατοικία προσφέρει τη δυνατότητα χρηματοδότησης αγοράς, ανέγερσης, ολοκλήρωσης ή ανακαίνισης κατοικίας, καθώς και αγοράς οικοπέδου για ανέγερση ή ακόμη και τη μεταφορά υφιστάμενων στεγαστικών δανείων, με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους.

Συνδυάζοντας ευελιξία με σταθερότητα, το δάνειο Alpha Κατοικία δίνει τη δυνατότητα στους δανειολήπτες να σχεδιάσουν τον προϋπολογισμό τους με ασφάλεια, επωφελούμενοι από το σταθερό επιτόκιο και σταθερή μηνιαία δόση για τα πρώτα 3 χρόνια. Μετά την πάροδο των τριών χρόνων, το επιτόκιο μετατρέπεται σε κυμαινόμενο μέχρι τη λήξη του δανείου. Το ύψος του δανείου μπορεί να καλύψει μέχρι και το 80% της αγοραστικής αξίας του ακινήτου για απόκτηση πρώτης κατοικίας και μέχρι το 70% για δεύτερη, με διάρκεια αποπληρωμής μέχρι και 40 χρόνια. Επίσης, στην περίπτωση ακινήτου υπό ανέγερση, οι δανειολήπτες μπορούν να επωφεληθούν από την περίοδο χάριτος - μέχρι και 2 χρόνια από την πρώτη εκταμίευση του δανείου, όπως και την έκπτωση στην Ασφάλεια Πυρός και Συναφών Κινδύνων για τον πρώτο χρόνο από την Altius Insurance.

Επιπρόσθετα, το στεγαστικό δάνειο Alpha Κατοικία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ενεργειακή αναβάθμιση κατοικίας. Βάση ενός στρατηγικού πλαισίου χρηματοδότησης βιωσιμότητας και θέλοντας να διευκολύνει τους πελάτες της, η Alpha Bank έχει προχωρήσει στην εισαγωγή ευνοϊκότερης τιμολόγησης για όλες τις περιπτώσεις νέων χορηγήσεων στεγαστικών δανείων, που αφορούν ενεργειακή αναβάθμιση υφιστάμενης κατοικίας ή απόκτηση/ ανέγερση νέας κατοικίας με ενεργειακή απόδοση Α ή Β (Β, Β+).

Με γνώμονα τη συνέπεια, την ταχύτητα και την αξιοπιστία, η Alpha Bank εξελίσσεται διαρκώς και βρίσκεται δίπλα στα νοικοκυριά προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες και ευέλικτα προϊόντα, ειδικά σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών της, επιτελώντας έτσι τον ρόλο μίας Τράπεζας που στηρίζει την ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας και κοινωνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, όρους και προϋποθέσεις, επισκεφθείτε ένα από τα Καταστήματα της Alpha Bank ή το www.alphabank.com.cy .

ALPHA BANK CYPRUS LTD

Μέγαρο Alpha Bank

Λεωφόρος Λεμεσού 3

2112, Αγλαντζιά, Λευκωσία

Τηλέφωνο: 22888888

Ιστοσελίδα: www.alphabank.com.cy 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση