ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο Brunch από τη Lidl Κύπρου για εκλεκτούς καλεσμένους

Η Lidl Κύπρου στο πνεύμα των ημερών, παρέθεσε την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί στη Lidl Food Academy, ένα αξέχαστο Χριστουγεννιάτικο brunch για εκλεκτούς φίλους και διαχρονικούς της συνεργάτες, καθώς και εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Το πλούσιο Χριστουγεννιάτικο brunch πραγματοποιήθηκε στη Lidl Food Academy, όπου μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν live cooking με συνοδεία live jazz μουσικής. Στη συνέχεια του brunch, οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν έναν πλούσιο μπουφέ με τις χειροποίητες δημιουργίες της Ακαδημίας, μια μεγάλη ποικιλία από ποτά και πεντανόστιμα χριστουγεννιάτικα γλυκά.

 Επρόκειτο για μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία για όλους τους καλεσμένους, όπως άλλωστε και το σύνολο των γιορτινών εκδηλώσεων της Lidl Κύπρου στη Lidl Food Academy. Σε αυτό συντελεί, όχι μόνο το όμορφο κλίμα του ζεστού χώρου της Ακαδημίας που κερδίζει καρδιές από την πρώτη στιγμή, αλλά και οι στενές, διαχρονικές σχέσεις της Lidl Κύπρου με τους συνεργάτες και φίλους της.

Επισκεφθείτε τη Lidl Κύπρου:

corporate.lidl.com.cy

lidlfoodacademy.com.cy

facebook.com/lidlcy

instagram.com/lidl_cyprus

twitter.com/Lidl_Cyprus_

linkedin.com/company/lidl-cyprus

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση