ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ενισχύει την παρουσία της στην Λάρνακα η Maresol Hospitality

Έναρξη συνεργασίας Maresol Hospitality με την ιδιοκτήτρια εταιρεία του Edem Traditional House

Την συνεργασία με την ιδιοκτήτρια εταιρεία του αρχοντικού της Λάρνακας, του Edem Traditional House ανακοίνωσε η εταιρεία Maresol Hospitality. Το Edem Traditional House είναι ένα αρχοντικό στο κέντρο της Λάρνακας, πλήρως ανακαινισμένο, το οποίο διαθέτει 10 δωμάτια και θα λειτουργεί ως ξενοδοχειακό κατάλυμα.

Το Edem θα ενταχθεί στο Brand VCM (Vintage City Mansions) της Maresol Hospitality, ενός ειδικά σχεδιασμένου Brand το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά σε μικρές παραδοσιακές τουριστικές μονάδες της αστικής Λάρνακας. Το Brand VCM έχει ως στόχο την ανάδειξη της μακρόχρονης κουλτούρας και του πολιτισμού της Λάρνακας μέσα από την διαμονή σε ανακαινισμένα παραδοσιακά αρχοντικά της πόλης σε συνδυασμό με δράσεις κοινωνικού, πολιτιστικού, αρχαιολογικού, θρησκευτικού και άλλου
παρόμοιου περιεχομένου, προσφέροντας ένα εναλλακτικό τουριστικό προϊόν.

Στην ανακοίνωση η εταιρεία επισημαίνει το ενδιαφέρον της και για άλλες συνεργασίες με αναπαλαιωμένα αρχοντικά της Λάρνακας, μέσα από τις οποίες η Maresol Hospitality προτίθεται να προσφέρει οργάνωση, διαχείριση και προώθηση και διαχείριση του κόστους.

Στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας εντάσσεται το Forest Park στις Πλάτες, το ξενοδοχείο TETYK και το Emerald Luxury Suits στον Πρωταρά, καθώς και το Amorgos Boutique Hotel, το Blazer Residence στην Λάρνακα και το Costantiana Hotel Apts στη Λάρνακα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση