ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΕΤΥΚ: Δεν θα δεχθούμε να πετάξουν κανένα στο δρόμο

Πλήρως ικανοποιημένη από τη δυναμική και μαζική συμμετοχή των τραπεζουπαλλήλων στις Γενικές Συνελεύσεις

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ικανοποιημένη από την προσέλευση του κόσμου στις επαρχιακές συνελεύσεις της Τετάρτης παρουσιάζεται η ΕΤΥΚ, τονίζοντας πως δεν θα δεχθεί να πετάξουν κανένα στο δρόμο και ότι η κοινωνία της Κύπρου θα πρέπει να διαφυλάξει το ανθρώπινο πρόσωπό της.

Σύμφωνα με εγκύκλιό της, η ηγεσία της ΕΤΥΚ, αναφέρει πως είναι πλήρως ικανοποιημένη από τη δυναμική και μαζική συμμετοχή των συναδέλφων μελών της στις Γενικές Συνελεύσεις, που πραγματοποιήθηκαν χθες σ’ όλες τις Επαρχίες της Κύπρου, νοιώθει την ανάγκη να συγχαρεί τους συναδέλφους που μαζικά προσήλθαν στις κάλπες και έδωσαν ένα ηχηρό και ξεκάθαρο μήνυμα προς τη Διοίκηση της Ελληνικής Τράπεζας και ιδιαίτερα προς τον κ. Oliver Gatzke αλλά και σ’ όσους τον στηρίζουν και τον συμβουλεύουν στις καταστροφικές αποφάσεις του.

"Οι συνάδελφοι ΟΛΩΝ των Τραπεζών έδωσαν δυναμικά το μήνυμά τους ότι θα σταθούν με σθένος στις συνδικαλιστικές επάλξεις να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους και να αγωνιστούν για τη στήριξη των ιδίων αλλά και των οικογενειών τους. Υπήρξε συγκινητική και πρωτοφανής η παρουσία των συναδέλφων στις Γενικές Συνελεύσεις, αφού προσήλθαν και ψήφισαν 5,745 συνάδελφοι. Ο αριθμός αυτός αποκτά τεράστια σημασία αν αναλογιστεί κανείς ότι στο σύνολο των μελών αυτό αποτελεί το 75% και είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτο ότι σ’ ένα απόγευμα σχεδόν 6,000 συνάδελφοι προσήλθαν στα γραφεία της ΕΤΥΚ περιμένοντας για αρκετά λεπτά μέχρι να ψηφίσουν. Ιδιαίτερα στη Λευκωσία δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο από την υπερβολικά μεγάλη προσέλευση των συναδέλφων", σημειώνει.

Στη συνέχεια, η ΕΤΥΚ σημείωσε πως, "η ηγεσία της Οργάνωσής μας νοιώθει την ανάγκη να συγχαρεί τους συναδέλφους για τη μεγάλη ανταπόκρισή τους και την εμπιστοσύνη που επέδειξαν προς την ηγεσία τους, αποδεικνύοντας γι’ άλλη μια φορά στους εχθρούς του Συνδικαλιστικού Κινήματος και ιδιαίτερα σ’ αυτούς που στοχοποιούν τους Τραπεζοϋπαλλήλους και τις οικογένειές τους ότι είναι εδώ όρθιοι και αποφασισμένοι να αγωνιστούν για την αξιοπρεπή επιβίωση των ιδίων και των οικογενειών τους. Με τη μαζική συμμετοχή τους, οι συνάδελφοι απέδειξαν σ’ όλους ότι η Τραπεζοϋπαλληλική οικογένεια παραμένει συσπειρωμένη, με εμπιστοσύνη γύρω από την ηγεσία της, πρόθυμη να αγωνιστεί για να υπερασπιστεί τα δικαιώματά τους που διασφαλίζουν μια αξιοπρεπή διαβίωση των οικογενειών τους".

Καταλήγει πως, "η ηγεσία διαβεβαιώνει ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους ότι με ΣΥΝΕΣΗ, ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ και ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ θα διαχειριστεί αυτήν την τεράστια συμπαράσταση και εξουσιοδότηση, που οι συνάδελφοι της έδωσαν χθες, με στόχο πάντοτε την καλύτερη εκπροσώπηση των συνάδελφων και των συμφερόντων, τόσων των ιδίων όσων και των οικογενειών τους".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση