ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Φιλανθρωπική Ποδηλασία 120 χιλιομέτρων ''Αγώνας Αγάπης''

Δελτίο Τύπου

Ο πολυαναμενόμενος «Αγώνας Αγάπης» ξεκίνησε σήμερα, συνδέοντας την επιτυχία με την αλληλεγγύη και την προσφορά! Οι 7 ποδηλάτες του Lexus Cycling Dream Team, άρχισαν τη διήμερη διαδρομή τους, από το χωριό Κάμπος της Τσακίστρας η ώρα 8:30 το πρωί, αφού προηγουμένως υιοθέτησαν μια Ιαπωνική Κερασιά, η οποία βρίσκεται στο Πάρκο Kambos Sakura, και παραδόθηκε από τον κύριο Δικράν Ουζουνιάν, διευθύνων σύμβουλο της Toyota & Lexus Κύπρου.

Στην συνέχεια οι ποδηλάτες μετέβησαν στο Θρονί αφού προηγουμένως έκαναν μια μικρή στάση στο Μοναστήρι του Κύκκου της Παναγίας, ενώ σημειώνεται ότι απόψε θα διανυκτερεύσουν στις Πλάτρες!

Το τελευταίο κομμάτι της διαδρομής το Σάββατο 1η Οκτωβρίου, θα αρχίσει από τον εκθεσιακό χώρο της Toyota στην Πάφο και θα καταλήξει στο λιμανάκι της Πάφου. Την ομάδα του Lexus Cycling Dream Team θα συνοδεύσει με το δικό του ποδήλατο ο Κύπριος χρυσός πρωταθλητής Ευρώπης στον μονόζυγο και πρεσβευτής της Toyota Κύπρου, Μάριος Γεωργίου.

Την ομάδα ποδηλατών πλαισιώνουν μέλη του Χαρά- Ζω (διοργανωτές της εκδήλωσης), και μέλη του Support Cy.

Ο «Αγώνας Αγάπης» είναι η πρώτη επίσημη πρωτοβουλία της Lexus Cycling Dream Team και πρόκειται για μια διήμερη ποδηλασία για την οικονομική ενίσχυση του Telethon και πιο συγκεκριμένα των παιδιών με μυϊκή δυστροφία. Η φιλανθρωπική Ποδηλασία των 120 χλμ. έχει ως αφετηρία τον Κάμπο της Τσακίστρας και ως σημείο τερματισμού την Πάφο. 

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο TELETHON με την υποστήριξη του Σωματείου ΧΑΡΑ – ΖΩ. Κάντε την εισφορά σας σήμερα στον σύνδεσμο https://www.cing.ac.cy/easyconsole.cfm//page/edonationsArticle/edonation_id/16

www.lexus.com.cy

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση