ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 20:14
 

Gan Direct: νέα χρονιά με νέες συνεργασίες στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Πελατών

Περισσότεροι από 100 συνεργάτες, περισσότερες υπηρεσίες, περισσότερα προνόμια  για τους πελάτες της πρώτης direct ασφαλιστικής!

Δελτίο Τύπου

Η Gan Direct καλωσορίζει το νέο έτος ενισχύοντας το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Πελατών της με συμφωνίες που εξασφαλίζουν πληθώρα παροχών και προνομιακές τιμές σε όλα τα μέλη. 

Στο δίκτυο συνεργατών του Προγράμματος μετέχουν σήμερα περισσότεροι από 100 επιλεγμένοι επαγγελματίες της αγοράς απ’ όλη τη χώρα που ειδικεύονται σε θέματα Υγείας, Περιουσίας και Αυτοκινήτου. Αριθμός που διαρκώς αυξάνεται με νέες συνεργασίες ώστε να καλυφθούν με τον καλύτερο τρόπο οι εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών της εταιρείας.

Ενδεικτικές υπηρεσίες από τις οποίες μπορούν να επωφεληθούν με ειδικές εκπτώσεις τα μέλη του Προγράμματος Επιβράβευσης είναι:

- Υγεία [ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων, οπτικά, κλινικές, διαγνωστικά κέντρα φαρμακεία, κέντρα αποκατάστασης κ.λπ.]
- Περιουσία [ηλεκτρικές συσκευές, επισκευές, συστήματα συναγερμού κ.λπ.]
- Αυτοκίνητο [συνεργεία, πλυντήρια αυτοκινήτων, ελαστικά, μπαταρίες, ηλεκτρολογικά, γυαλιά αυτοκινήτου, μεταφορά αυτοκινήτου, σταθμοί βενζίνης, ταπετσαρίες κ.λπ.

Το Πρόγραμμα που ανακοινώθηκε πρόσφατα, σχεδιάστηκε με στόχο η Gan Direct να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη των πελατών της με άμεσους και πρακτικούς τρόπους. Δυνατότητα συμμετοχής έχουν όλοι οι ασφαλισμένοι της εταιρείας, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος ή άλλες προϋποθέσεις αφού μπορούν άμεσα να επωφελούνται από τις ειδικές τιμές των επαγγελματιών της αγοράς που συμμετέχουν.

Η διαδικασία συλλογής και εξαργύρωσης είναι απλή:

• Υπηρεσίες / αγορές: Με την πραγματοποίηση μίας αγοράς, οι πελάτες συνδέονται στο λογαριασμό τους στην ιστοσελίδα της εταιρείας και ενεργοποιούν την Κάρτα Πιστότητας (Loyalty Card).
• €1 = 1 ΒΑΘΜΟΣ: Για κάθε €1 που ξοδεύει το μέλος του Προγράμματος, κερδίζει 1 βαθμό. Αντίθετα, για κάθε €1 που ξοδεύει η Gan Direct σε περίπτωση απαίτησης, το μέλος χάνει 1 βαθμό. Παράμετρος η οποία εντάσσεται στις βασικές αξίες της εταιρείας για αμοιβαία εμπιστοσύνη, αξιοπιστία και ακεραιότητα.
• Εξαργύρωση: Οι βαθμοί που έχει συγκεντρώσει κάθε μέλος μπορούν να εξαργυρωθούν με αγορές προϊόντων της Gan Direct που θα γίνουν διαδικτυακά (πχ. ανανέωση συμβολαίου, νέο συμβόλαιο, αναβάθμιση συμβολαίου, ενοποίηση συμβολαίων).
• Έξυπνες κινήσεις: με τη σύσταση της Gan Direct σε φίλο ή μέλος της οικογένειας του, ο πελάτης επωφελείται με επιπλέον βαθμούς.
• Εκπτώσεις : ανεξαρτήτως των βαθμών τους, οι ασφαλισμένοι μπορούν άμεσα να επωφελούνται από τις ειδικές τιμές των επαγγελματιών της αγοράς που συμμετέχουν χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος ή άλλες προϋποθέσεις.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Gan Direct www.gandirect.com αλλά και στο 800 5 10 15. Η ομάδα εξυπηρέτησης της Gan Direct είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Το restart του Νίκαρου και ο ηγέτης της κρίσης 

«ναι αλλά... το δικηγορικο πάντα είναι προτεραιότητα.... και εγώ τα πηρα στο κρανίο όταν έγινε το κούρεμα ...»
κρανίο  |  14:04

#PoliticsBlog Το restart του Νίκαρου και ο ηγέτης της κρίσης 

«ναι αλλά... το δικηγορικο πάντα είναι προτεραιότητα.... και εγώ τα πηρα στο κρανίο όταν έγινε το κούρεμα ...»
κρανίο  |  14:03

Την Πέμπτη νέο πακέτο βοηθείας 2 δισ. για τις επιχειρήσεις

«Αγαπητέ levant, ανεξαρτήτως του αν έχεις δίκιο ή όχι, προτιμότερο να βάλεις την γλώσσα-δηλητήριο στην ...»
Ad Veritatum  |  10:23

Την Πέμπτη νέο πακέτο βοηθείας 2 δισ. για τις επιχειρήσεις

«Ο διεφθαρμένος, διαπλεκόμενος υπηρέτης της ολιγαρχίας, αντί να επιβάλει έγκαιρα προληπτικά μέτρα δηλ. ...»
levant  |  18:41

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X