ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

GORDIAN: Ποδαρικό στη νέα χρονιά με εμπορικά ακίνητα υψηλών αποδόσεων

Δελτίο Τύπου

Με τη νέα χρονιά να έχει ήδη ξεκινήσει, η Gordian κάνει δυναμική αρχή στην αγορά ακινήτων με την προώθηση μιας σειράς εμπορικών κτηρίων που μπορούν να καλύψουν κάθε επιχειρηματική ανάγκη. Τα ακίνητα αυτά που αποτελούν το δυναμικό ξεκίνημα της Gordian για το 2023 εμπίπτουν στο χαρτοφυλάκιό της GoYield, προσφέροντας άμεσες, σταθερές και υψηλές αποδόσεις σε όσους είναι έτοιμοι να κάνουν μια έξυπνη επιχειρηματική επένδυση.

Οι εν λόγω επιλογές αφορούν:

Εμπορική ανάπτυξη μικτής χρήσης στην Αναβαργό, Πάφος

Το ακίνητο αφορά μια εμπορική ανάπτυξη μικτής χρήσης στην Αναβαργό. Βρίσκεται 350μ από τη λεωφόρο Τάσου Παπαδοπούλου και 300 μ. από το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.
Το ακίνητο είναι χτισμένο σε τέσσερα οικόπεδα με συνολικό εμβαδόν 2,599 τ.μ.. Αποτελείται από δύο κτήρια, με συνολικό καλυμμένο εμβαδόν 2,847 τ.μ.:

Κτήριο 1: Αποτελείται από δυο ισόγεια καταστήματα και γραφεία στον 1ο όροφο.
Κτήριο 2: Αποτελείται από ένα ισόγειο κατάστημα και γραφεία στον 1ο και 2ο όροφο.

Υπάρχει επίσης καλυμμένος χώρος στάθμευσης στο υπόγειο και στο ισόγειο. Το κτήριο είναι μερικώς κατειλημμένο από κυβερνητικές υπηρεσίες και ιδιωτικές εταιρείες, προσφέροντας σταθερή υψηλή απόδοση.

Η συνολική τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στα €3.950.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Κτήριο μικτής χρήσης στη Λεωφόρο Ομονοίας, Λεμεσός

Το ακίνητο αφορά πενταώροφο κτήριο μικτής χρήσης με υπόγειο. Βρίσκεται σε στρατηγική τοποθεσία σε έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους της Λεμεσού, τη Λεωφόρο Ομονοίας. Το ακίνητο προσφέρει εγγύτητα σε κύριες εμπορικές λεωφόρους, στο κέντρο της Λεμεσού, στο λιμάνι της Λεμεσού, τον αυτοκινητόδρομο, καθώς και σε διάφορες άλλες ανέσεις, καθιστώντας τη τοποθεσία του επιθυμητή για ενοικίαση ακινήτων.

Το κτήριο έχει συνολικό καλυμμένο εμβαδόν 1,462 τ.μ.. Αποτελείται από υπόγειο χώρο στάθμευσης, κατάστημα στο ισόγειο, μεσοπάτωμα, 11 στούντιο, 5 γραφεία, 1 διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου και 1 διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων.

Στο παρόν στάδιο όλο το κτήριο ενοικιάζεται, προσφέροντας ελκυστική απόδοση.

Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στα €2.700.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Εμπορικό κτήριο στον Άγιο Νικόλαο, Λάρνακα

Το ακίνητο αφορά ένα εμπορικό κτήριο στην συνοικία Άγιος Νικόλαος, στον Δήμο Λάρνακας. Βρίσκεται στη λεωφόρο Γεωργίου Γρίβα Διγενή, έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους της Λάρνακας. Το κτήριο αποτελείται από έναν ενιαίο εκθεσιακό χώρο στο ισόγειο, και ένα γραφείο με μικρή κουζίνα στον 1ο όροφο. Έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 802 τ.μ. και υπόγειο 635 τ.μ.. Είναι χτισμένο σε τρία οικόπεδα με συνολικό εμβαδόν 898 τ.μ.. Προσφέρει εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις και εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Λάρνακας. Το κτήριο είναι κατειλημμένο προσφέροντας σταθερή υψηλή απόδοση.

Το ακίνητο πωλείται στην τιμή των €2.500.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Εμπορικό κτήριο στον Στρόβολο, Λευκωσία

Το ακίνητο αφορά τετραώροφο εμπορικό κτήριο στον Στρόβολο. Βρίσκεται στη Λεωφόρο Αθαλάσσας προσφέροντας εξαιρετική πρόσβαση σε πολλές ανέσεις και δημόσιες υπηρεσίες στην ευρύτερη περιοχή. Το κτήριο έχει συνολικό καλυμμένο εμβαδόν 2,028 τ.μ. και καταλαμβάνει δύο οικόπεδα με συνολικό εμβαδόν 1,052 τ.μ.. Είναι προσβάσιμο από τη Λεωφόρο Αθαλάσσας και την οδό Πεντέλης.

Αποτελείται από δύο υπόγεια, ένα κατάστημα στο ισόγειο και τρεις ενιαίους ορόφους γραφείων. Τα υπόγεια έχουν εμβαδόν 1,694 τ.μ., το ισόγειο 567 τ.μ. και οι τρεις όροφοι συνολικό εμβαδόν 1,461 τ.μ. (487 τ.μ. ο κάθε όροφος).

Το ακίνητο είναι ιδανικό για χρήση ως σούπερ-μάρκετ, πολυκατάστημα ή γραφεία. Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στα €2.200.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα ακίνητα του GoYield χαρτοφυλακίου της Gordian ΕΔΩ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση