ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

H Lidl Κύπρου «Κορυφαίος Εργοδότης» στην Κύπρο και το 2024

Η βράβευση για 7η συνεχόμενη χρονιά αποτελεί απόδειξη των δράσεών της με επίκεντρο τους ανθρώπους

Δελτίο Τύπου

Η Lidl Κύπρου αναδεικνύεται Κορυφαίος Εργοδότης για 7η συνεχόμενη χρονιά σε Κύπρο και Ευρώπη, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του διεθνώς αναγνωρισμένου ανεξάρτητου οργανισμού Top Employers Institute. Η διαδικασία της πιστοποίησης περιλαμβάνει ανάλυση των δράσεων των εταιρειών σε θεματολογίες όπως προσέλκυση υποψηφίων, προγράμματα εκπαίδευσης και ανάπτυξης, πολιτικές και δράσεις well-being, δράσεις ισότητας των φύλων αλλά και την εξασφάλιση ενός συμπεριληπτικού εργασιακού περιβάλλοντος απαλλαγμένου από διακρίσεις.

Η πιστοποίηση αυτή αποτελεί απόδειξη της διαρκής δέσμευσης και του συστηματικού σχεδιασμού, πρωτοβουλιών και δράσεων, για την εξασφάλιση ενός φιλικού, ομαδικού και συμπεριληπτικού εργασιακού περιβάλλοντος όπου οι άνθρωποί της αναγνωρίζονται για την αξία τους και εξελίσσονται. Δράσεις όπως η πολιτική με τίτλο «#teamLidl, μαζί στην ισότητα», η πιστοποίηση ως «Εργοδότης Ισότητας» από τον Εθνικό Φορέα Πιστοποίησης Επιχειρήσεων, καθώς και η υπογραφή της Χάρτας της Διαφορετικότητας (Diversity Charter) επισφραγίζουν τη δέσμευση της Lidl Κύπρου, θέτοντας πάντα τους ανθρώπους της στο επίκεντρο.

«Η δέσμευσή μας είναι να δημιουργούμε ένα εργασιακό περιβάλλον όπου οι άνθρωποί μας αναπτύσσονται και ακολουθούν τη δική τους επιτυχημένη πορεία. Η αναγνώρισή μας ως η μοναδική εταιρία στην Κύπρο με την πιστοποίηση Top Employer και για το 2024 επισφραγίζει έμπρακτα την υπόσχεσή μας. Το δικό μας success story γράφεται «μαζί» με την ομάδα μας.», δήλωσε ο Martin Brandenburger, CEO και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Lidl Κύπρου.

Φέτος για πρώτη φορά, βραβεύτηκαν και οι 31 χώρες στις οποίες λειτουργούν καταστήματα Lidl ως Κορυφαίοι Εργοδότες για το 2024.

Το Top Employers Institute είναι ένας διεθνής ανεξάρτητος οργανισμός με στόχο την πιστοποίηση των εταιριών εκείνων που διακρίνονται για τις εξαιρετικές εργασιακές συνθήκες που προσφέρουν. Έχει πάνω από 30 χρόνια λειτουργίας, ενώ φέτος αναγνωρίστηκαν περισσότεροι από 2.300 Top Employers από 122 χώρες.

Στη Lidl Κύπρου οι άνθρωποι κάνουν τη διαφορά. Η εταιρεία προγραμματίζει για το 2024 νέες προσλήψεις σε καταστήματα, logistics center και γραφεία, ενδυναμώνοντας περαιτέρω την παρουσία της στην κυπριακή αγορά λιανεμπορίου. Στο link που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις ενεργές θέσεις εργασίας σε όλη την Κύπρο: https://team.lidl.com.cy/anazitisi-thesis-ergasias

Επισκεφθείτε τη Lidl Κύπρου και στα:

team.lidl.com.cy

corporate.lidl.com.cy

lidlfoodacademy.com.cy

facebook.com/lidlcy                  

instagram.com/lidl_cyprus

youtube.com/lidlcyprus

twitter.com/Lidl_Cyprus_

linkedin.com/company/lidl-cyprus

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση